keresés a lovardák között
Főoldal   »   Lovas hírek


Elpusztult Sleep Late

Elpusztult Sleep Late alias „Blue”, Ingrid Klimke csapat-világbajnok, 2005-ben egyéniben bronzérmes európa-bajnok, valamint többek között a badminton-i CCI**** ezüstérmet nyerő lova.

A Kuwait Beach xx apaságú angol telivér 21 éves volt. Csak az idén vonult végleg nyugdíjba, napjait azóta legelőn töltötte.  Ezt megelőzően olyan gyerekek négylábú tanítómestere volt, akik a pónikról nyergeltek át nagylovakra.

Blue hét évesen a fiatal militarylovak világbajnoka lett. Tagja volt a 2000-es sydney-i és a 2004-es athéni olimpiai csapatnak. 2005-ben az európa-bajnokság (Blenheim, GBR) egyéni bronzérmese lett, 2006-ban az aacheni Lovas Világjátékokon tagja a győztes csapatnak. Lovasa, Ingrid Klimke szerint azonban legemlékezetesebb szereplésük a badminton-i CCI**** volt, ahol a dobogó második fokán állhattak.

Facebook-oldalán Ingrid Klimke így nyilatkozott:

„Kedves Blue! Számunkra mindig is a kis mimóza voltál. Ragaszkodó és nagyon emberfüggő természeteddel azonnal a szívünkbe férkőztél. Nagy tehetségednek és hihetetlen akaratodnak köszönhetően meghódítottuk a világ versenypályáit és számos nagyszerű pillanatot élhettünk át. Nagyon sokat tanulhattunk Tőled. Köszönjük, hogy elbúcsúszhattunk!

Ingrid & Carmen und Kika & Netti”

Deák Anette, Lovasok.hu
Forrás és fotó: St. Georg
2012.12.03.

 

Cikkajánló:


Hozzászólások:

   
Horze Lovasáruház   KLP   Lovasvilág Lovasbolt   Decathlon   Tanita Lovasboltja   szerverbérlés, szerverhoszting, szerverüzemeltetés