keresés a lovardák között


Lóháton Pekingtől Londonig: 

Tiszacsege - Gomba 

Főoldal | Az útvonalKapcsolódó oldalak


 

2012.04.01. Tiszacsege - Gomba

A lovasok vendégszeretetének, valamint Mikó Bernadett fantasztikus szervezőkészségének köszönhetően Megan Lewis nagyszerűen halad megtervezett útvonalán. A tiszacsegei Patás Pajtás Lovardából a poroszlói Aranyosi Dombi Lovastanya felé vezetett az útja, majd Tápiógyörgye felé indult. A Pokoltanyára pénteken érkezett a kis csapat, és a szombatot is itt töltötték pihenéssel. Megant és Michaelt lenyűgözte a tanyán fellelhető igencsak sokszínű állatsereglet.

Megan a mai nap folyamán ért Gombára, ahol Dallam a Fetti Lovardában egy tágas angolbokszot kapott, nagyon jól érzi magát és kimondottan élvezi a többi ló jelenlétét. Megan és Michael Nyerges Hotelben pihenhetik ki a nap fáradalmait. A holnapi úti cél Ócsa.

A lenti tiszacsegei képek arról árulkodnak, hogy Megan alapos csikóskiképzésben részesült a Patás Pajtás Lovarda csikósai és tulajdonosa, Papp Albert László jóvoltából.

2012.04.01 Magyar Dorottya, Lovasok.hu
Fotó: Megan Lewis

Megan elérhetőségei:

Magyar nyelvű kapcsolattartó:

E-mail: meganlewis49@gmail.com
Magyar telefonszám: +36 70 278 0337
Angol telefonszám: +44 752 365 4958

Magyar Dorottya, Lovasok.hu
E-mail: Magyar.Dorottya@lovasok.hu
Telefonszám: +36 20 499 3698

Megan Lewis (pónitenyésztő, nemzetközi póni bíró, valamint távlovas) a 2008-as Pekingi Olimpia záró ünnepsége után kelt útra, hogy lóháton tegye meg az utat egészen Londonig, a 2012-es Olimpia helyszínéig. 2012-ben hazánkon keresztül vezet az útja.

 

Tiszacsege (A) - Poroszló (B) - Tápiógyörgye (C) - Gomba (D) - Ócsa (E)

 

Cikkajánló:


Hozzászólások:

   
Horze Lovasáruház   KLP   Lovasvilág Lovasbolt   Decathlon   Tanita Lovasboltja   szerverbérlés, szerverhoszting, szerverüzemeltetés