keresés a lovardák között
Főoldal   »   Lovas hírek


Teltházas Xenophonia!

Egy tűt nem lehetett leejteni szombat este a Jércében. Már a lovas show előkészületeit is nagy figyelem kísérte, és az előadás napján kora délutánra az összes sétáló jegy is elfogyott. Volt, aki készült és horgász székkel érkezett és volt, aki a karzaton a korlát mellett állva nézte végig a kétszer hetven perces műsort.

Egyes számok, olyan osztatlan tetszést arattak, hogy a közönség végigtapsolta az egészet. Rövid ideig ugyan beárnyékolta a jókedvet a második rész végén egy szerencsétlen baleset. Sasvári Sándor az Operaház fantomjából énekelt duettet Borbás Barbarával, amikor a szám végén – a már egyenetlenné vált talajon a ló lába megbotlott és a művész a loval együtt elesett. Mindenki nagy örömére sem Sasvári Sándor, sem szeretett lova nem szenvedett sérülést, így az előadás a látványos fináléval fejeződhetett be.

A „kulisszák” mögött azért, hogy minden rendben menjen, ismét óriási stáb dolgozott. Ez volt az első produkció, amit a csarnokban ilyen körülmények között kiviteleztek, ezzel bizonyítva a kételkedőknek, hogy alkalmassá lehet tenni a helyszínt akár egy ilyen kaliberű műsor számára is. Akik most nem fértek be ne csüggedjenek, a szervezők azt ígérik, lesz még a káposztásmegyeri  Jég és Rendezvény Centrumban lovas show!

2008-01-21

RÉSZLETEK A RENDEZVÉNYRőL>>>

KÉPGALÉRIA>>>

 

Cikkajánló:


Hozzászólások:

   
Horze Lovasáruház   KLP   Lovasvilág Lovasbolt   Decathlon   Tanita Lovasboltja   szerverbérlés, szerverhoszting, szerverüzemeltetés