Kenderház Építészeti Nap

Építkezel, vagy éppen felújítasz? Érdekel egy alternatív, környezetbarát és fenntartható technika, ami emellett még pénztárcabarát is? Látogass el március 19-én a Kenderház Építészeti Napra, és emeld új dimenziókba a házépítés fogalmát!

Időpont: 2022. március 19. 10:00
Helyszín: 6791 Szeged, Körte utca 25.

A Facebook eseményt itt érheted el.

A helyszínen folyamatos munkavégzés folyik, aki úgy érzi, be tud csatlakozni!

A workshop kiváló lehetőséget nyújt a gyakorlati tapasztalat szerzésére amellett, hogy a kenderépítészettel kapcsolatos legtöbb tudnivaló interaktív jellegének köszönhetően könnyedén elsajátítható. A nagy érdeklődésre való tekintettel a workshop egy folyamatosan ismétlődő esemény, melynek oktatója a hazai kenderépítészet elismert szakembere, Horsenyi Béla.

http://kenderhazepites.hu/

A workshopon részletesen meg lehet ismerni az építkezés menetét, górcső alá kerülnek az építkezési/kivitelezési lehetőségek, és a kender, mint szigetelő és falazati anyag előnyös tulajdonságai.

Természetesen a workshop ennél sokkal többről szól!
A résztvevők megtapasztalhatják mennyiben más érzés természetes házban lenni és természetes alapanyagokkal dolgozni. Gyakorlati tapasztalatot szerezhetnek az építés folyamatairól, így testközelből bizonyosodhatnak meg a kendercell-kenderbeton jó tulajdonságairól, miközben szinte észrevétlenül sajátítják el annak elkészítését.

A workshopon bármilyen építkezéssel, energiatakarékos megoldással, betegház szindrómával vagy költségvetéssel kapcsolatos kérdés soron kívül feltehető, és természetesen szakértői válasz kapható.

Él át, milyen lehet egy egészséges házban élni, tapasztald meg a természetes alapanyag előnyeit, és teremtsd meg álmaid otthonát elérhető áron! 

A Facebook eseményt itt érheted el.

2022. 03. 17.
Kép forrása: http://kenderhazepites.hu/

Hozzászólások