Ismét Spoga Horse Kölnben

Ismét megnyitotta kapuit a Spoga Horse Kölnben. A félévente megrendezett szakkiállításon a lovas ágazat gyártói és a kereskedők találkoznak, itt kerülnek bemutatásra a lovas divat legújabb trendjei és a legfrissebb innovációk. Itt dől el, hogy milyen termékeket találsz majd a lovasboltok polcain a közeljövőben.

A Spoga Horse a lovas divat előhírnöke. Így azt már most elárulhatjuk, hogy 2015 tavaszi és nyári szezonjában az élénk színek továbbra sem mennek ki a divatból, legyen szó bár ló- vagy lovasfelszerelésről.

Kattints a képre a galéria megtekintéséhez

A gyártók egyre nagyobb érdeklődéssel fordulnak a modern anyagok mellett természetes és fenntartható forrásból származó alapanyagok felé. Így a Spoga Horse kiállításon akár a bambusz, vagy paratölgy rostjából készült lovaglónadrággal is találkozhatsz és bemutatkozik a megújuló nyersanyagból készült kengyel is.

A lófelszerelések terén ló és lovas kényelmének kiszolgálása sarkallja újabb és újabb fejlesztésekre a gyártókat. A mostani Spogán bemutatkozik például a nyeregbe épített ülésfűtés is – minden bizonnyal a fázósabb lovasok nagy örömére.

Kattints a képre a galéria megtekintéséhez

Az, hogy a mostani kiállításon bemutatott fejlesztések közül melyek nyerik el a szakmai zsűri tetszését és vihetik haza a Spoga Innovation Awardot, hamarosan kiderül.

2014.09.01. Maus András, Lovasok.hu
Képek: spogahorse.com

Hozzászólások