Fríz Ló Show: íme a 100 legszebb fotó

Együtt, egy helyen mintegy 26 lófajta 160 lova. Az idei évben is megrendezésre került a Fríz Ló Tenyészszemle és Show műsor illetve második alkalommal volt látható a hazai lótenyésztő egyesületek fajtabemutatója. Péterfy Zsuzsanna is ott járt, majd elhozta nekünk 100 legszebb fotóját a lófajták ünnepéről.

2015. augusztus 22-én ismét megtelt a Nemzeti Lovarda lelátója a lovakban gyönyörködő, lelkesen tombolázó (a fődíj egy fríz csikó volt) nézősereggel. A tavalyi kezdeményezés után idén már rutinosan vonult fel a hazai lótenyésztő egyesületek krémje.

A méltán híres magyar lófajtákon kívül a közönség többek között falabella, welsh póni, fjord, akhal teke és haflingi fajtájú patásokkal is megismerkedhetett. A főszerepet mégis a csukafejű szépségek érdemelték ki idén számos fedezőmén és csikó felvonultatásával, hiszen az Arab Lótenyésztő Egyesület fennállásának 25. évfordulóját ünnepli ebben az évben.

A fajták bemutatkozásán túl, sok-sok színes programot fotózhatott még Péterfy Zsuzsanna, hiszen többek között szabadidomító produkció, dámalovasok műsora, díjlovas bemutatók és különleges fogatok várták a rendezvényre látogatókat.

2015.09.02. Horváth Annamari, Forrás: frizlo.hu
Fotók: Péterfy Zsuzsanna

Hozzászólások