FEI előadás

SZAKMAI ELŐADÁSOK
minden BÍRÓ, EDZŐ ÉS LOVAS részére

Az utóbbi években egyedülálló lehetőség, hogy hazánkba látogat a díjlovagló világ élvonalába tartozó két „O” minősítésű bíró, akik hivatalos feladatuk, a nemzetközi bírók számára megrendezésre kerülő kurzus mellett felkérésünkre elvállalták, hogy tolmácsolt előadást tartanak a magyar szakemberek és érdeklődők részére is.

Kérünk minden sportolót, edzőt, bírót és szakembert, hogy az eddig elért eredményeiktől, tudásszintjüktől függetlenül, a díjlovagló sport hazai fejlődése, a szemlélet egységesítése és saját tudásának gyarapodása érdekében tegye tiszteletét az előadásokon.

Az előadások elsődleges célja, hogy segítse az egységes, a klasszikus irányelvekhez minél jobban közelítő szemlélet kialakulását a hazai lovaséletben. Ennek megfelelően kerültek összeállításra a témák, valamint lehetőség nyílik kérdéseket feltenni, illetve mindenki számára – díjlovasoknak és más szakágak lovasainak is – ingyenesen biztosítunk lehetőséget a részvételre.  
         

Időpont: 2005. október 16. vasárnap
Helyszín: Pannon Lovasakadémia, Kaposvár, Guba Sándor utca 40., előadóterem
Előadók: Dr. Volker Moritz („O” bíró)
Mr. Uwe Mechlem („O” bíró)
A Világkupa ideje alatt megrendezésre kerülő hivatalos FEI nemzetközi bírói képzés kurzusvezetői.
Nyelv: magyar, az előadások angol nyelvről kerülnek tolmácsolásra
Részvételi díj: INGYENES
Részvétel:  Erősen ajánlott minden bíró, lovas és edző részére, továbbá szeretettel várjuk a szponzorokat, szülőket, érdeklődőket is.
Témák:    ·  A kiképzési skála, mint a legfontosabb irányelv valamennyi lovas, edző és bíró számára.
·  A követelmények és a hangsúlyok változása az egyes osztályoknak megfelelően (alapfoktól egészen Nagydíj szintig) a ló állapota, a feladatok végrehajtása és a bíráskodás terén.
·  Az egyes osztályok alapkövetelményei alapfoktól Nagydíj szintig, melyek nélkül nem ítélhető meg pozitívan a lovaglás.
                Az előadások végén lehetőség nyílik kérdéseket feltenni.
További információ:

Szűcs – Gáspár Kinga
06-30-4661395
lovassport@lovassport.hu

 

       

Hozzászólások