Érkeznek a lovak a “Longines Masters of Hong Kong”-ra

Most hétvégén, február 15-17 között zajlik Hong Kongban a Longines Masters of Hong Kong díjugrató Grand Slam, ahol igazi világklasszisoknak szurkolhat a közönség a fedettpályás versenyen. Az esemény hetedik alkalommal kerül itt megrendezésre, Párizst követően, és New York előtt. Igazi szociális és kulturális esemény ez a régióban, ahol az izgalmas verseny találkozik igazi szórakoztatással, divattal és gasztronómiával.

A Longines Masters of Hong Kong 2016-ban elnyerte a “Legjobb Élő Professzionális Sportesemény” díjat, és egyike a világ legrangosabb lovas eseményeinek, melyen döntéshozók, VIP vendégek és a világ top harminc lovasa is részt vesz.

A rendezvényen napközben exkluzív vásár van a legjobb prémium márkákkal, gasztro-különlegességekkel, családbarát és szakmai programokkal. Esténként pedig éjszakába nyúló parti veszi kezdetét.

A Longines Masters of Hong esemény az Asia Horse Week-el együtt zajlik, mely február 14-16 között ad lehetőséget rá, hogy az egész világról összegyűlő, meghatározó szerepű lovasok “Kelet találkozása Nyugattal” tematikában tapasztalatokat cseréljenek, megosszák egymással tudásukat.

Hozzászólások