EQUITANA 2017 – Hírek

A legfrissebb EQUITANA-hírek


Lóbarátok szakmai centruma az EQUITANA-nHonza Blaha az EQUITANA 2009 vendégeÉlsportolók és sztárkiképzők az EQUITANA legnagyobb arénájában


Izgalmas versenyek sztárok szereplésével
az EQUITANA-n


A voltizs mestereinek legnagyobb rajongótábora kerestetik az EQUITANA-n 


Világszínvonalú voltizssport az EQUITANA 2009-en
Lóbarátok szakmai centruma az EQUITANA-n


Milyen kérdések foglalkoztatják Önt? Hogyan találja meg a legjobb takarmányt? Melyik az igazán jó nyereg? Hogyan kell helyesen futószárazni? Az EQUITANA válogatott szakemberei lóbaráti segítséget nyújtanak mindebben. Kiképzők, szíjgyártó-nyerges mesterek, kovácsok, jogi szakértők – a szakmai centrum egész nap „lóbaráti” és praktikus bemutatókkal szolgál a kiképzés, felszerelések, és különböző lovaglási módok témakörében. A program több szakterületet érint és valamennyi lovaglási módot magában foglal.


Tovább a teljes cikkhez  >>

Élsportolók és sztárkiképzők az EQUITANA legnagyobb arénájában


Ingrid Klimke, Dirk Schrade, Rudolf Zeilinger és Kai Vorberg mind-mind a nemzetközi lovassport elitjének kimagasló egyéniségei, akik testközelbe hozzák az élsportot: olimpiai- és világbajnokok, továbbá nemzetközileg kimagasló lovasok és lókiképzők– köztük Isabell Werth és Hinrich Romeike éppúgy itt lesz, mint Klaus Balkenhol – az EQUITANA mindenkit összehoz. Mintegy 70 neves lókiképzőre, világklasszis lovasra, nagy tudású szakértőre számítanak Essenben. Mindannyian az EQUITANA napi programjainak résztvevői, mely a 9 vásári nap alatt mintegy 700 órányi produkciót foglal magába.


Tovább a teljes cikkhez  >>

Honza Blaha az EQUITANA 2009 vendége


Az EQUITANA 2007 egyik sztárja, Honza Blaha ismét Essenbe látogat. A cseh nemzatiségű lovasember kétségtelenül a közönség kedvence volt a két évvel ezelőtti vásáron. Az egykori Pat Parelli tanítvány szemléletében egyesíti a lovassportokat és a lóval való természetes bánásmódot. Megmutatja, ahogyan ló és lovas csapatként harmóniában tud együttműködni. Emellett Blaha összeköti a Horsemanship eszméjét a klasszikus lovaglás elemeivel, mindezt lovaglási módtól függetlenül. Szemléletének középpontjában a lovak természetes gimnasztikai mozgatása áll. Honza Blaha saját módszereiről vált ismertté, ilyen a lovak kantár nélküli összeterelése és a magasiskola elemeinek lovaglása – szintén kantár nélkül.


Tovább a teljes cikkhez  >>

Izgalmas versenyek sztárok szereplésével az EQUITANA-n


Lovastusa-verseny, a voltizs mesterei, nagyszerű fogathajtó versenyek, munkalovak ’Working Equitation’ versenye, Barokk-ló és Cutting-kupa: az EQUITANA 2009-en szinte valamennyi szakág és lovaglási mód képviselői összemérhetik tudásukat a nagy arénában. Mindemellett az EQUIITANA ebben az évben ismét címvédő olimpiai-, világ- és Európa-bajnok lovasokat hoz a nagyközönség elé.


Tovább a teljes cikkhez  >>

A voltizs mestereinek legnagyobb rajongótábora kerestetik az EQUITANA-n 


Amit keresünk: a legjobb, leglelkesebb és leghangosabb rajongótábor  – Amit kínálunk: világszínvonalú voltizsbemutatót; eredetiséget, kreativitást, összetartást és hangerő – mindazt ami az EQUITANA 2009 lelátóit lázba hozza. A lovassportok világvásárán nem csak a lovastorna legnagyobbjai mérettetik meg magukat – versenyre kilátogató rajongótáborok is megmérkőzhetnek egymással. A győztes rajongótábor tarjai egy exkluzív lovastorna edzésen vehetnek részt Kai Vorberggel a kölni lovasegyesületben, lehetőséget kapva arra, hogy a világ egyik legjobb szakemberétől tanulhassanak.


Tovább a teljes cikkhez  >>

Világszínvonalú voltizssport az EQUITANA 2009-en


Lovastorna a legmagasabb színvonalon: a Voltizs Mestereinek bemutatkozása az EQUITANA-n kimagasló voltizs-élményt kínál. Az EQUITAN-n első alkalommal, szemtől-szemben mérkőzhetnek meg egymással a voltizssport legnagyobbjai. Szombaton, 2009. március 15.-én, az EQUITANA Voltizs Mesterei megmérettetésének premierén fellépnek a bel- és külföldi profi lovastornászok és a legjobb voltizs-csapatok. Az EQUITANA meghívásának valamennyi német első osztályú férfi lovastornász versenyző eleget tett, köztük az Európa- és világbajnoki ezüstérmes és közönség-kedvenc Kai Vorberg és kölni csapata is. A részvételi szándékot csaknem a teljes női válogatott keret is jelezte.Tovább a teljes cikkhez  >>
Az Equitana 2009-ről
bővebben

Equitana 2009 Programok


Információk, adatok és
jegyárak: Equitana 2009


Equitana 2009: Megközelítés és csarnok-áttekintőEquitana 2009: Kiállítói
információk


Equitana 2007: Záró tudósítás és élménybeszámoLÓ


Viamondo HOP TOP Show


HENGSTE 2009

EQUITANA hírek Utazási ajánlatok

A lovak nyelvén Essenbe – utazás a természetes lovaglás képviselőivel

Értesülj a legfrissebb hírekről, információkról, és tudj meg mindent az EQUITANA-ról, a Lovassportok Világvásáráról, ahol megtalálhatsz mindent, ami lovasként csak érdekelhet: újdonságok, sztárlovasok, innovatív lovas termékek. Utazz a Lovasok.hu-val az EQUITANA-ra és a 3 napos vásárbelépőt ajándékba kapod!

EQUITANA 2017 | Utazás | Játék | Programok | Hírek | Show | Belépő | Vásár | Ménbemutató

A 2017-es EQUITANA-n olyan híres lovasokkal találkozhatsz, mint Ludger Beerbaum, Pat Parelli, Ingrid Klimke és Linda Tellington-Jones. Részletes programok hamarosan!

Belépő ingyen? IGEN!
Utazz az EQUITANA-ra a Lovasok.hu-val és a 3 napos vásárbelépőt ajándékba kapod!
 
 

Zárt az EQUITANA tára…

A lovassportok világvására rangjához híven idén is százezreket vonzott. A 15 csarnokot 30 ország 750 kiállítója töltötte meg. A nyolcnapos rendezvény nemrégiben zárta kapuit, totális sikerrel, azaz elégedett kiállítókkal és vendégekkel. 


 

Hirdess vagy regisztrálj és nyerj EQUITANA lovas kalandot

Hunyd le szemed és képzelj el egy 9 napon át tartó lovas show-t kiállítással, vásárral. Képzeld el, hogy részese lehetsz másodmagaddal. Ha feladsz egy hirdetést március 10-ig, vagy feliratkozol hírlevelünkre, az álmod valóra válhat!


 
 
Hirdesd meg eladó lovadat, tölts fel új apróhirdetést a Piactérre, vagy iratkozz fel hírlevelünkre és nyerj egy életre szóló lovas élményt: három napra szóló belépőt az Equitanára, és a HOP TOP Show-ra. És persze két éjszakára szállást.

 

Ki ne ismerné az ötszörös olimpiai bajnok Isabell Werthet? Most képbe hozunk, hogy március 19-én az EQUITANA-n, mikor a világklasszis nyílt edzést tart, már csak egy kérdésed maradjon: miért nem nézted meg őt korábban?


 

A lovasbemutatók és versenyek mellett az EQUITANA egész ideje alatt kiemelt figyelmet kap a lóegészség. Szemléletes, a laikusok számára is könnyen érthető előadásokon tanulhatsz megelőzésről, gyógyításról, takarmányozásról.


 

Lovas tehetségkutató show, fogathajtó verseny, fedettpályás military, kutyás trail verseny, jelmezes díjugratás, barokk lófajták zenés kűrje – az EQUITANA 2017-ben is adrenalinnövelő lovasversenyekkel szögezi a nézőket a lelátókra.


 

A boldog, egészséges és eredményes ló egyik kulcsa a megfelelő edzés. Ezért az anatómiai szempontból helyes lovaglás is helyet kap a 2017-es EQUITANÁN, ahol erre a különleges területre specializálódott szakembereket és speciális edzésmódszereket ismerhetsz meg.


 

Élőben tanulhatsz Pat Parellitől

Tanulj a természetes lóhoz állás egyik legnagyobb élő legendájától, Pat Parellitől. A példaértékű lovasember kiválasztott ló-lovas párosokkal első alkalommal tart nyílt edzést 2017. március 23-án, a lovassportok világvásárán, az EQUITANA-n.


 

Macsó mének az EQUITANA-n

A 2017-es EQUITANA egyik fénypontja az elit mének gálája, a HENGSTE. ahol a vérvonal-alapító ménektől az ugró-, díjlovas és militarysport aktuális és jövőbeni csillagain át számtalan szebbnél szebb mén kerül bemutatásra.


 

Nyílt edzések az EQUITANA-n:
Ludger Beerbaum

A német ugrósport legendás alakja, Ludger Beerbaum tart nyílt edzést, ha úgy tetszik, bemutatót 2017. március 22-én szerdán az EQUITANA 6-os csarnokában.


 

Tellington-módszer: hogy lovadnak is öröm legyen a lovaglás

Szeretnéd, hogy lovadnak is legalább akkora örömöt jelentsen társaságod, mint neked az övé? Akkor irány az EQUITANA, ahol Linda Tellington-Jones mindenre megtanít, amit módszeréről tudni érdemes.


 

Élő edzések neves lovasokkal az EQUITANA-n

A lovassportok világvására, a kilenc napos EQUITANA márciusban élő edzésekkel, neves, sokak számára példaértékű lovasok szakmai bemutatóival vár. Ingrid Klimke biztosan ott lesz.


 

EQUITANA háttérképek

Íme a nagy sikerű EQUITANA, a Lovassportok Világvására korábbi éveinek csodás pillanatai letölthető háttérképeken, így könnyebb lesz kivárni a 2017-es EQUITANA kezdetét. 

Elérhetőségek:

Rendező: 
Magyarországi kapcsolattartó:
  • EQUITANA Niederlassung
  • der Reed Exhibitions Deutschland GmbH
  • 40219 Düsseldorf Németország Völklinger Str. 4
  • Telefon: +49 (0) 211 90191201
  • Telefax: +49 (0) 211 90191143
  • PEGAZUS ONLINE MÉDIA KFT.
  • Maus András
  • Telefon: +36 1 376 6007
  • Mobil: +36 30 540-1658

2017.01.06.
Forrás: Equitana.com
Frissítve: 2017.01.09.

Hozzászólások