Lovastúrázók figyelem! Ez lehet életed legnagyobb lovas kalandja!

Járd be lóháton a Hargita fenséges tájait, kapaszkodj fel a legmagasabb pontokra, vágtass nárciszok között és figyeld meg Erdély csodálatos állatvilágát! Egy lélegzetelállító vidék vár rád tele élménnyel és mindezt a legstabilabb Izlandi túralovak kíséretében!

Az Ivói Izlandi Lovarda Hargita nyugati oldalán fogadja túrázni vágyó lovasait egész évben. Az Izlandi lovak természete és testfelépítése kiválóan alkalmas rá, hogy keményebb hegyi túrákat is könnyeden teljesítsék, a kezdő lovasokkal is megértő türelemmel. Ezek a lovak jól mozognak, nyugodtak, kiválóan bírják a táj sajátosságait, fáradhatatlanul teljesítik akár a leghosszabb 3-5 napos útvonalakat is.

Az Ivói Izlandi Lovarda jól szervezett Csapata nagy szeretettel fogadja a teljesen kezdő lovasokat is egészen fiatal kortól. Egyetlen feltétel a jó kondíció, legalább ügetés szintű lovastudás, amely akár a helyszínen is elsajátítható.

Kiknek ajánlott a lovastúra?

Családoknak

Családoknak

Akár egészen fiatal gyermekkel és kezdő lovastudással is.

Pároknak

Pároknak

A lovastúrákat akár két főre is lehet kérni.

Barátoknak

Barátoknak

Remek kikapcsolódás szuper programokkal!

Cégeknek

Cégeknek

A túrák mellett lovas tudás nélkül, csapatépítő programokon, lovas coachingon is részt lehet venni.

Különlegességek, látnivalók a lovastúrán

Lovagolj 800 méter felett, hegyi környezetben, patak medrekben, kemény sziklák között, erdőkben vagy széles mezőkön!

Ízleld meg a helyi különlegességeket! Pisztráng, halászlé egyenesen a halastóból. Friss sajt juhokat terelő pásztortól!

Ez az, amit nem lehet szavakkal leírni. A legszebb táj fogad, ha odaértél!

Nagyon gazdag az állatvilág, nem ritka a gím- és dámszarvas sem! A lovak azonban teljesen nyugodtan fogadnak minden váratlan vendéget.

Mennyiért lehet részt venni a kalandban?

Az Ivói Izlandi Lovarda nyújtotta élmény egy örök életre szól. Ennek ellenére akár már egy kantár árából neki vághatsz a túrának! A lovarda könnyen megközelíthető, de a szervező csapat az odajutásban, a szállásfoglalásban és minden másban készségesen segít. Egy kattintásra állsz álmaid lovastúrájától!

Hozzászólások