A legszebb lovas túraútvonalak a Hargitán!

A természet csodálatos.
Hát még lóháton Ivón!

Ez a ma is magyar lakta község Hargita megyének egy olyan gondosan őrzött része, amelynek vidéke megbabonázza az ide látogatókat. Az Ivói Izlandi Lovarda lovastúráinak útvonalai Ivótól Gyergyóig húzódóan érintik a legmesésebb látnivalókat.

A lovastúrákkal könnyen elérhető a Hargita legmagasabb, mintegy 1801 méter magasan tornyosuló csúcsa: a Madarasi Hargita, amelynek tetejéről a hegyvidéki tájat pásztázva szavakba nem foglalható panoráma tárul szemünk elé, ezzel az ivói lovastúrák a legváltozatosabb látványokkal gyönyörködtetik a résztvevőket.

Az évszakok váltakozása mind más arcát mutatja ennek a tájnak: tavasszal az édes illatú nárciszmezőkön vágtázva, nyáron a kristálytiszta hegyi pisztrángos patakok medrében és a székelyvarsági vízesés alatt hűsölvén, ősszel az ezernyi színben pompázó erdők fáinak takaró lombkoronái alatt bandukolva, télen pedig a magas hegycsúcsokat meghódítva újra és újra e táj részévé és rabjává válik az ember.

 

Az Ivói Izlandi Lovarda lovastúrái a mesés környezetnek, nagylelkű embereknek és a lovarda varázslatának köszönhetően többről szólnak, mint egy lóháton töltött délutánról, amit igazán csak akkor ért meg az ember, ha egyszer részese lesz ennek az élménynek.


Legyél részese az élménynek!

További információkért, jelentkezéshez írj vagy telefonálj bátran!

Tel: +40 756 094251
E-mail: activity@elkfarm.ro

Hozzászólások