Túl vannak a kötelezőkön a lovastornász lányok

Túl vannak a kötelezőn a lovastornász lányok

2010.10.07. – Október 6-án léptek először lovastornászaink a versenypályára. A délutáni versenyszámban negyedik indulóként futott be a három lány a pályára. A magyar delegáció nagy izgalommal várta Király Ágnes, Gadolla Réka és Esztergomi Anita kötelező gyakorlatait.

Lovastornász  versenyzőink tudásuk legjavát mutatták be a Világbajnokság első fordulójában. Valeccito hátán bemutatott kötelező gyakorlataikkal Király Ágnes a 18., Gadolla Réka  a 21., Esztergomi Anita 22. helyen állnak.

A kimagaslóan erős mezőnyben a döntőbe való bejutásért küzdő versenyzőket tized és század pontok választják el egymástól.

A 33 női indulóból 15 versenyző fog a csütörtöki gyakorlat bemutatását követően továbbjutni. Jelenleg a női mezőnyt Joanne Eccles (GBR) vezeti.

A lovastorna versenyszám iránt már a kötelező gyakorlatok bemutatásakor is nagy érdeklődést mutattak a nézők és a média képviselői is. A magyar versenyzőkkel is több újságíró készített interjút a gyakorlatuk bemutatását követően.

A csütörtöki versenyszámra várhatóan több Amerikában élő magyar fog ellátogatni, akik velünk együtt szurkolnak a válogatott versenyzőinknek!

Kép: Pannon Lovasakadémia
Frissítve: 2024.04.17.

Hozzászólások