Lovas élményekben bővelkedett az idei KÁN!

Több ezer érdeklődő látogatott ki idén is a Kaposvári Állattenyésztési Napokra, melynek hagyományosan a Kaposvári Egyetem adott otthont. A Dunántúl legnagyobb állattenyésztési kiállítása immáron 13. alkalommal nyitotta meg kapuit szeptember 13-15. között a látogatók előtt. Aki lovas kikapcsolódásra vágyott a hétvégén, annak nem kellett csalódnia, hiszen az idei KÁN bővelkedett lovas programokban!

A Pannon Lovasakadémia területén a három napos rendezvény során találkozhattunk az idén 30 éves Magyar Hidegvérű Lótenyésztő Országos Egyesület tagjainak fajtabemutatójával, valamint hidegvérű küllemi bírálattal. Emellett olyan programokkal színesítették a rendezvényt, mint rönkhúzó bemutató, kettesfogat karusszel, valamint különböző fogatolási módokat mutattak be a nagyérdeműnek.

A lovassportok szerelmeseinek sem okoztak csalódást: a pénteki nap díjugratás, míg a szombati napon díjlovagló verseny várta a kilátogatókat.

Egyéb színes, izgalmas közönségprogram is várták az érdeklődőket: Ride and Drive!, patkolókovács bemutató, Hamza Viktória bemutatója, valamint a világhírű suttogó, Monty Roberts kápráztatta el a közönséget.

Íme a Kaposvári Állattenyésztési Napok néhány lovas programja képekben:

Díjugratás

Díjlovaglás

Hamza Viktória bemutatója

Ride and drive !

Monty Roberts – Az Igazi Suttogó!

A hétvégén megrendezett versenyek eredményeit a következő linkeken éritek el:
Regionális díjugrató verseny eredményei:Kaposvár 2019.09.13-regionális verseny
Díjlovaglás eredményei:Kaposvár 2019.09.14. – CDN-B Championatus 

Viczli Adrienn, 2019. 10. 14.
Fotó: Gyönyörű Kíra / Kiruu Photo, Canva
Frissítve:2022.08.04.

Hozzászólások