Január 4-től milliárdossá tehet a Kincsem Park

Kezdd milliárdosként az évet!

2016. január 4-től már a Kincsem Parkban is elérhető a világ első számú lóversenyjátéka, mellyel akár egymilliárd forintot is nyerhetsz. Mi kell ehhez? Találd el a futam első öt helyezettjének pontos befutási sorrendjét és várd a sorsolást! “Fogadjunk, hogy nyersz!”

A Kincsem+ játék nem ismeretlen a hazai lóversenybarátok számára. Hétfőtől kezdve, a fix időpontokban érkező kiemelt összecsapásokra az extra nyeremény már idehaza is elérhető. A napi Jackpot összege minimum 600 millió forint, ehhez el kell találni a futam első öt helyezettjét pontos sorrendben és a kisorsolt “nyerő plusz számnak” egyeznie kell a tiketten szereplővel. Persze enélkül is komoly osztalékokra lehet számítani, hiszen közel húsz ország fogadói duzzasztják a nyereményalapot minden nap.

PMU futamokra (Pari Mutual Urbain társaság által kijelölt futamok) a franciák által kínál fogadási típusok lesznek elérhetőek. Az alaptét 300 Ft, illetve a Kincsem+ játék esetében 600 Ft lesz. A fontos információkat elsősorban a www.lovifogadas.hu weboldalon érdemes keresni.

A futamokat teljes egészében, azaz napi 6 órában közvetíti élőben a Sport Tv magyar kommentárral. A fogadóhelyek listája is egyre inkább bővül, hiszen a Szerencsejáték Zrt. lottózói is folyamatosan bekapcsolódnak a hálózatba, egyelőre a Kincsem+ úgynevezett okos gépi játékát, a “TUTI”-t kínálva.

Fotó: Dr. Kovács Gábor

A Kincsem park új játéka mindent megváltoztathat

A Kincsem park január 4-én elinduló új játékától robbanásszerű fejlődés várható a lóversenyfogadásban, és alapjaiban változtatja meg a lóversenyzés finanszírozását. Néhány éven belül a lóversenyzés így önfinanszírozóvá válhat és új, vidéki pályák is épülhetnek.

Pécsi István, a Kincsem park ügyvezető igazgatója szerdán este az M1 aktuális csatornáján így nyilatkozott: a világ első számú lóverseny játékát 17 országban lehet játszani, a központ Franciaország. Naponta minimum 600 millió forint a jackpot, az átlagnyeremény egymilliárd forint felett van. A lóversenyfogadásból beérkező összeg a lóversenyzés finanszírozására fordítható, illetve egy bizonyos szint után a lovas ágazatot is lehet támogatni belőle.

A fogadók jelenleg évente mintegy egymilliárd forintot tesznek fel, ennek egy része marad a fogadásszervezőnél, amiből a rendezést is finanszírozni kell. Ezt kéne megtízszerezni vagy – hússzorozni ahhoz, hogy önfinanszírozóvá váljon a lóversenyzés, ami néhány éven belül bekövetkezhet – vélekedett Pécsi István.

Megjegyezte: a két állami fogadásszervező – a Magyar Lóversenyfogadást Szervező Kft. és a Szerencsejáték Zrt. – együttműködésével létrejött Kincsem+ játék által a 2012-es Kincsem Nemzeti Lovas Program legsarkalatosabb pontja valósul majd meg. A játék eredményeként a vezérigazgató azt is reméli, hogy megváltozik a lóversenysport immár kétszáz éves Budapest-centrikussága, és vidéken is épülnek majd pályák.

Pécsi István beszámolt arról is, hogy soha nem volt még akkora az érdeklődés az Ügetőszilveszterre, mint az idén. A futamok között zene szórakoztatja a közönséget, mivel a rendezvény új helyszínnel, fűtött bulisátorral bővül, tekintettel arra, hogy tavalyi mínusz nyolc fok miatt csak 10 ezer ember ment el a Kincsem parkba.

2015.12.18. Forrás: MTI, Fotók: Kincsempark.hu, Dr. Kovács Gábor
Frissítve: 2016.01.04.

Hozzászólások