Sikeres Talent vizsga a Nemzeti Lovardában

A zord, szeles idő sem szegte kedvét a Talent Program díjugratóinak, apait-anyait beleadva teljesítették első vizsgájukat a Nemzeti Lovardában. A két fordulós vizsgán remek lovaglásokkal tehetséges párosok csillogtatták meg tudásukat az edzőknek.

Április 2-án a Tattersalban került megrendezésre a Talent Program első vizsgája. A két csoport 21 lovasát Stróbl Dorottya, ifj. Kövy András és Füzér Gábor vezető edzők vizsgáztatták Stelczer Viktor, Szász Attila, Horváth Balázs, Pirik Zsolt, Janik Attila és Németh István Talent edzők segítségével.

A lovasok Karádi László által épített pályán lovagoltak két fordulóban. Az első körben saját, regisztrált edzőjükkel melegítettek, készültek fel a pálya lovaglásra, a második körben egy, a vezető edzők által kijelölt Talent edzővel folytatták a munkát.

A lovasok mögött hosszú, eseménydús felkészülési időszak áll, több remek lovaglást, biztató párosokat láthattak a jelenlévő edzők. A vizsgát Szotyori Nagy Kristóf vezényelte le, eredménye a napokban kerül kihirdetésre.

2015.04.07. Forrás: Dijugratoszakag.hu
Frissítve: 2022.08.06.
Fotók: Canva

Hozzászólások