Magyar himnusz csendült a nemzetközi díjugrató versenyen

Magyar himnusz csendült a csehországi Olomoucban, ahol Ifj. Szabó Gábor a szezon legkiválóbb eredményét érte el. A CSI*** nemzetközi díjugrató versenyen szép számú lovas képviselte hazánkat, azonban közülük is kiemelkedett ifj. Szabó Gábor aki bravúros lovaglással 73 indulót utasított maga mögé a gyémánt körben.

Ifj. Szabó Gábor és Timpex Bölcsész tiszteletköre

A csehországi Olomoucban rendezett nemzetközi díjugrató versenyen a huszonöt éves válogatott lovas továbbra is nagyszerű formában sikert sikerre halmozott.

A nyíregyházi Timpex Ménes büszkesége, a tizenegy éves sárga kanca Timpex Bölcsész, Ifj Szabó Gáborral villámgyorsan és verőhiba nélkül teljesítette a világranglista pontot adó 145 cm-es gyémánt kört. Bravúros teljesítményükkel bekerültek Olomouc város Nagydíjának összevetésébe: a 155 cm-es rövidített pályán sem hibáztak, sőt nagy tempóban, kis fordulatokkal a leggyorsabban értek célba, ami a biztos győzelmet jelentette a magyar páros számára.

A pénteki és szombati győzelem után a vasárnapi 160 cm-es Világkupa versenyszámban is ifj. Szabó Gábor volt a legjobb magyar, aki a Timpex Cabale apaságú Timpex Bölcsésszel, négy hibaponttal a helyezettek között zárt.

A városi Nagydíjban Krucsó Balázs a Chacco-Blue apaságú Chamroival, Hugyecz Mariann Cristóval és ifj. Tóth László Istivel is nagyszerűen helytállt és a helyezettek között búcsúzott a csehországi viadaltól.

Ifj. Szabó Gábor és Timpex Bölcsész mindhárom nap szárnyalt

2016.06.27. Forrás: Dijugratoszakag.hu
Fotók: CSI-Olomouc.cz

Hozzászólások