Székesfehérváron ifj. Lázár Zoltán győzött!

Székesfehérváron ifj. Lázár Zoltán győzött!

A 2010/2011-es téli fedeles szezonban utoljára rendeztek B-kategóriás díjugrató versenyt március 19-én Székesfehérváron, a Kunos Lovardában. Szombaton hét versenyszámban álltak starthoz a lovask és a lovasok.

Ifj. Lázár Zoltán Fehérváron is nagyon jól szerepelt, hiszen Afroditével hibátlan lovaglással nyerni tudott úgy, hogy néhány nappal korábban, március 15-én még Budapesten a fedeles országos döntőben versenyzett és szerzett gyerek kategóriában Bellinával bronzérmet. A 2010-es év fiatal bajnoka, egész télen nagyon jól teljesített, remélem Kaposváron a Mesterek Tornáján is folytatni fogja jó szereplését.

Az idei évben nem kis feladatok várnak ifj. Lázár Zoltánra, hiszen többek között a gyerek Európa Bajnokságon is szeretne minél jobb eredményt elérni. Székesfehérváron az első versenyszámot Herczog Zsolt nyerte, Candilla nevű lovával, Nagy Attila és Zárug Gyula előtt.

A B2 nyitott versenyszámban, Bella Donna Aliz Menthollal első, Rastival a harmadik lett, Krucsó Szabolcs pedig a második helyet szerezte meg.

A B3 számot Gyurcsik András Akarattal nyerte, Weisengruber János a második lett, a harmadik helyen pedig Reischl Márton végzett. A B4 nyitott versenyszámban Krucsó Szabolcs Agropoint Balerinaval (Baloubet Du Rouet-Stutbuch, tíz éves pej kanca) győzött, Bugyanszky Gabriella Bétóval második, Reischl Márton ebben a számban is, Gránittal a harmadik lett.

A következő fedeles verseny a Mesterek Tornája Kaposváron kerül megrendezésre március 25-27. között.

Szerző: Tóth István, LovasPlaza.hu (2011.03.21.)
Kép: Canva
Frissítve: 2024.03.12.

Hozzászólások