Letették a névjegyüket fiatal díjlovasaink Ausztriában

Ausztriában jártak és a százalékpontok mellett érmekből is alaposan betáraztak fiatal díjlovasaink.

Kiss Rebeka és Severin
Még 8 képünk van a fiatal magyar díjlovasok ausztriai szerepléséről. Kattints a képre a galéria megtekintéséhez.

A festői hegyek között fekvő St. Margarethen adott otthont a kifejezetten fiatal lovasoknak és lovaknak rendezett nemzetközi versenynek. Gyermek korosztálytól az U 25-ig, és 5 évestől a 7 éves lovakig várták a lovakat és lovasokat. A nemzetközi megmérettetés mellett több mint 100 ló vett részt a nemzeti versenyszámokban.

Éppen ezért külön öröm, hogy a póni kategória után immár juniorban is szerencsét próbáló Iván Hanna fellépése mellett (segítője Losonczy Anikó) itt is örülhettünk magyar győzelemnek. Rajnai Emerencia (edzője Pachl Péter) ugyanis mindhárom napon győzni tudott az LM illetve L számokban. Ugyanilyen eredményesen szerepelt Nagy Rita Fame nevű lovával (edzője Pachl Péter) a nemzetközi gyermek számokban. 

De nemcsak nekik szólt a magyar himnusz, hanem a fiatal ló kategóriában az ötéves lovak versenyében Gémes Barnának illetve a hatéveseknél Kis Rebekának (edzője Pachl Péter).

A nemzetközi mezőnyben póni és junior korosztályban lovagolt még magyar versenyző a négyszögbe.

Póniban Lázár Zsófia (edzője Szeicz Erika) 68% felett lovagolta Jazzo-t és ezzel az ötödik helyen jutott a döntőbe, ahol gyönyörű zenés kűrjét 72%-ra értékelte a nemzetközi bírói testület. Ugyancsak döntőbe jutott a Nagy Zina – Dano’s Miracle páros, valamint Malaczkov Fanni és Mystery Dancer (mindkettőjük edzője Pachl Péter).

Lázár Zsófia és Jazzo
Még 8 képünk van a fiatal magyar díjlovasok ausztriai szerepléséről. Kattints a képre a galéria megtekintéséhez.

A juniorok közül a nemrég az MLSZ Talent programjában „nemzetközi Talent” címet kapott két lovasunk is indult. Farkas Boglárka (edzője Szokola Csaba) maga képezte lovával itt debütált először nemzetközi versenyen és rögtön sikerült is megszereznie a minősülést az idei Európa-bajnokságra. Másik juniorunk, Pachl Benedek a szintén maga képezte, családi tenyésztésű Donna Friderikával az előkelő ötödik helyen jutott a zenés kűr döntőbe.

Pachl Benedek és Donna Friderika
Még 8 képünk van a fiatal magyar díjlovasok ausztriai szerepléséről. Kattints a képre a galéria megtekintéséhez.

Gratulálunk mind a nemzeti mind a nemzetközi versenyen
eredményesen szereplő fiatal díjlovasnak!

2017.05.18. Szöveg és fotó: Pachl Péter

Hozzászólások