Vegyél részt Te is a nyereményjátékban és nyerj Sommer termékeket!

Játssz velünk Te is a 2024.04.12. és 2024.05.15. között futó nyereményjátékban és nyerj Sommer termékeket. 

Töltsd ki a Lovasok.hu Lófelszerelés kérdőívét és nyerj értékes ajándékokat! A Nyereményjáték részleteiért kattints ide


Hogyan ápold a bőrből készült felszereléseid?

Ahogyan az emberi bőr, úgy a különböző állati bőrből készült felszerelések is igénylik a rendszeres törődést. A mindennapi használat során nyergek, kantárok és lábbelik is ki vannak téve a sárnak, pornak és egyéb szennyeződéseknek. Rendszeres ápolással, karbantartással azonban hosszú évekig megőrizheted bőrfelszereléseid szépségét, időtállóságát. 

  • A tisztításra szánt felszereléseket legcélszerűbb egy nedves ronggyal áttörölni. Az áztatást azonban kerülni kell, hiszen a víztől a bőr megkeményedhet.
  • Fontos, hogy mindig bőrápolásra gyártott termékeket használj! A különböző oldószerek, háztartási készítmények kimarhatják, károsíthatják a bőr felületét.
  • Az alapos tisztítás után célszerű valamilyen speciális bőrbalzsammal, olajjal kezelni a felszerelést. Ezek a termékek hidratálják a bőrt, ezáltal visszaadják annak rugalmasságát, puhaságát.
  • A mindennapi használatban lévő felszereléseket kettő – négy hetente érdemes lekezelni, állapotuktól függően. Azonban a túl gyakori – mindennapos – tisztítás kerülendő.

Bemutatkozó

A Sommer vállalat nyergei és kiegészítői közel 60 éve kötik össze a lovat lovasával, tökéletes harmóniát teremtve a hagyományos nyergesmesterség, a legújabb technológiai fejlesztések, a kiváló design és a tökéletes illeszkedés között.

Cégünk kiváló minőségű kézműves termékeket készít, melyek folyamatos fejlődést, innovációt és egyedi formatervezést vonultatnak fel. A cél egyértelmű: kiváló minőségű termékek tervezése és gyártása, melyeket mindig a ló és a lovas kiegyensúlyozott kapcsolata inspirál.

Már 1991 óta minden Sommer nyereg lehetőséget ad a ló hátának folyamatosan változó igényeinek megfelelő tökéletes illesztésre a Sommer Flexus nyeregváz segítségével.
Ez egy kiváló minőségű, hőre lágyuló technopolimer, kézzel készített speciális ötvözetű marvassal, amely hidegen, közvetlenül a helyszínen a Sommer speciálisan kifejlesztett nyeregállító készülékével, igény szerint 27-38-as vázméretre állítható, rövid időn belül, egy hivatalos szakkereskedő közreműködésével.

A nyeregváz alkalmazkodik a ló hátának rugalmasságához, hajlékonyan mozog, miközben
természetes formáját és mérettartását megőrzi. A vásárló kivételes garanciát élvezhet, mely 30 év a Sommer és 10 év a Remos nyergek esetében. Többszöri nyeregállítás után is érvényes.

Minden ló egyedi, így személyre szabott megközelítést igényel – legyen szó nyeregvázról, marvasról vagy nyeregpárnáról, a Sommer nyereg minden aspektusában alkalmazkodik a modern lovak anatómiai elvárásaihoz.

A kor követelményeinek megfelelve a nyeregvázak többféle ívben, marvas formában (V, U, extra széles) elérhetőek. Az ülőfelületek 16,5-21,5 méret között kérhetők lapos, közepesen mély, mély, extra mély, H7 és túra ültetéssel. A kényelmet szem előtt tartva nyolcféle nyeregpárna kialakítás választható (szálas tömésű).

A nyeregmodellek minden igényt kielégítenek: díjlovas, díjugrató és univerzális, tölt, túra, távlovas, working-equitation, western.

Cégünk minden speciális igényre nyitott az egyedileg választható bőrszínekkel és különböző
díszítésekkel. A Remos nyergeink háromféle színben készülnek.

Nyeregpróbákon lehetőség van a készleten lévő nyergek kipróbálására. A megrendelésre készített nyergek általában 3 hónap alatt készülnek el.

A teljes nyeregkínálat megtekinthető:
www.sattelmacher.com
Instagram/sommer_sattel
Youtube/Theo Sommer GmbH
Facebook/SattlereiSommer

Sommer Saddles
Koen Ramona Bernadett
Telefon: +36 70 421 4550
E-mail: ramonakoen78@gmail.com, sommer.saddles@gmail.com

 

2024.04.10.
Kép: Koen Ramona Bernadett

Hozzászólások