Év végi nyereményjáték a Lovasok.hu-nál!

Óriási nyereményjátékkal zárjuk a 2023-as évet! Vegyél részt 2023.12.04. és 2023.12.18. között futó nyereményjátékunkon és legyél a szerencsés nyertesek egyike!

Milyen nyereményeket sorsolunk?

 • A Kincsem Nemzeti Lóverseny és Lovas Stratégiai Kft. jóvoltából összesen 30 db jegy kerül kisorsolásra a 2023-as Ügetőszilveszterre.
 • 50% kedvezménnyel juthatsz hozzá a világ első elektromos lóápoló- és masszírozó készülékéhez a WACKARO MANUFAKTÚRA Kft. felajánlásával.
 • Páratlan élmények és festői környezet vár rád Ivón! 1 teljes napos felejthetetlen lovas túrát sorsolunk ki az Ivói Izlandi Lovarda felajánlásával Ivóra és környékére!
 • Akár Te is lehetsz az a szerencsés nyertes, aki vadonatúj bőr kötőfékkel kedveskedhet lovának a BosPlus Kft. webáruház jóvoltából.
 • Használd ki az Új-zélandi zöldkagyló erejét! Vegyél részt nyereményjátékunkban és nyerd meg a Halley Pharma Kft., Pacitea JointMix gyógyhatású termékét!
 • A Tisza és a puszták vidékén, Akhal Teke lovakon, egyedi nyergekben? Igen! Kipróbálhatod a marhaterelést vagy csatlakozhatsz 1 napra az Attila túrához az Ópusztaszeri Akhal Teke Ménes felajánlásával.

Hogy vehetsz részt nyereményjátékunkban?

A sorsolásokon való részvételhez egyszerűen töltsd ki a Lovasok.hu – Lovas programok című kérdőívét.

A kérdőívet ide kattintva töltheted ki: https://forms.gle/dmPDJ3bwWFa3YKuj9

A kérdőív kitöltésénél nagyon fontos, hogy olyan e-mail címet adj meg, amelyet rendszeresen nézel, a nyerteseket ugyanis ezen a címen fogjuk értesíteni.

Nyereményjáték sorolás, eredményhirdetés időpontjai

 • 2023.12.08. – 5 nyertest sorsolunk, akik 2 belépőjegyet nyernek a 2023-as Ügetőszilveszterre
 • 2023.12.09. – 1 db 50%-os kedvezményre feljogosító kupont sorsolunk, amelyet nyertesünk elektromos lóápoló- és masszírozó készülékre használhat fel.
 • 2023.12.12. – 1 db 1 napos lovas túrát sorsolunk Ivóra
 • 2023.12.13. – Újabb 5 nyertest sorsolunk, akik 2 belépőjegyet nyernek a 2023-as Ügetőszilveszterre
 • 2023.12.14. – 1 db Pacitea JointMix kerül kisorsolásra
 • 2023.12.16. – 1 db bőrkötőféket sorsolunk
 • 2023.12.17. – 1 db Attila túrához való 1 napos csatlakozást és egy marhaterelést sorsolunk a Tisza és a puszták vidékére Akhal Teke lovon
 • 2023.12.18. – Újabb 5 nyertest sorsolunk, akik 2 belépőjegyet nyernek a 2023-as Ügetőszilveszterre

Tippmix – Ügetőszilveszter2023 – Kincsem Park
A buli nálunk kezdődik!

Egy igazi Before Party az év utolsó napján. Szilveszter délutánján itt találkoznak a rokonok, az ismerősök és a barátok egymással, hogy pár együtt töltött óra, felhőtlen szórakozás után belevessék magukat az éjszakába.
A kapukat pontban délben nyitjuk, az első ügetőfutam 13 órakor fog kezdődni, míg a programok sorozata a tervek szerint 20 óráig fog tartani.

A jól megszokott ügetőfutamok közül most is kiemelkedik színészek-sportolók-újságírók
versenye. A futamokkal a két színészlegendára és korábbi versenyzőnkre, Zenthe Ferencre és Bubik Istvánra emlékezünk. A jól megszokott csapat az idei évben is kiegészül néhány új névvel. Hogy kik ők? Az egyelőre maradjon még titok.

A tavalyi évben nagy siker volt, így most is lesz a versenynap elején gyerek póni galoppverseny. Vajon ki fogja megnyerni a Póni Championátus szuperdöntőjét?
A versenynap legrangosabb futama a TIPPMIX – Lovaregyleti Díj lesz a pálya legjobb
ügetőlovaival. A napot az agárversenyek zárják a Nemzeti Agár Stadionban.

A sport és fogadási élményt több millió forint jackpot és a délutáni Kincsem+ futam teszi
teljessé. Már akár egy 400 forintos tikettel is élvezni tudod a fogadás és a verseny izgalmát.

Mitől lesz kicsit más és különleges az idei Tippmix – Ügetőszilveszter2023?
Minden évben törekszünk a megújulásra, és ez az idei évben sincs másképpen!

A közönség szilveszteri hangolását dixiland zenével kezdjük már a bejáratnál. A hangulatról futamok között a lelátón DJ Free gondoskodik, a fűtött sátorban pedig az Afterglow duo adja a ritmust!

A tribünön egész nap FunTV szórakoztat, LookaLike, Kisscam, Dancecam…
A lovas élményt fokozza a győri Ördöglovasok bemutatója! A versenynap délutánja folyamán a finom ételekről és italokról a Kincsem Park Panoráma Étterme és büféi, valamint a Food Truck Show Hungary csapata gondoskodik.

Öltözz melegen és gyere el a Kincsem Parkba a Tippmix – Ügetőszilveszterre. Várunk szeretettel, kezdd nálunk az óévbúcsúztatót!
Kincsem Park
December 31., vasárnap, 12:00-21:00


A WACKARO® a világ első elektromos lóápoló-és masszírozó készüléke. 1 készülék – 2 funkció – 3 adapter.

Az innovatív WACKARO® elektromos lóápoló készülék a két különböző tisztító adapter segítségével jelentősen megkönnyíti a napi lóápolást, csekély fizikai erő kifejtésével, könnyedén és lényegesen hatékonyabban elvégezhetők a tisztítási feladatok még az olyan kritikus helyzetekben is, amikor a ló egész teste megkeményedett sártól borított, vagy a szőrváltás, vedlés idején.

A harmadik, Dr. Tornyi Katalin lóegészségügyi szakállatorvos iránymutatásai alapján kifejlesztett masszírozó adapter segítségével a készülék alkalmas arra, hogy lovunk izomzatának mindennapos átlazítását elvégezzük. A készülék méretéből, formájából és kialakításából adódóan ráadásul megmaradhat az a jótékony, közeli kapcsolat, amelyet a manuális eszközök biztosítanak. Az ergonomikus kialakítású, nyél nélküli készülékházban található egy modern vezérléssel irányított, két fokozatban egyirányú és egy fokozatban váltakozó irányú mozgásra képes motor, amely az erős akkumulátornak köszönhetően akár 3-5 óra üzemidőt garantál. A váltakozó irányú fokozat különösen nagy segítséget jelent a vedlés időszakában, mert sokkal mélyebben és alaposabban dolgozhatók ki az elhalt szőrszálak.

A készülék hazai és nemzetközi védjegyoltalommal, formatervezési mintaoltalommal és használati mintaoltalommal védett. További információ: www.wackaro.hu


Fedezd fel Ivót és környékét lóháton!

Az izlandi lovak nyugodt természete és kényelmes járása ideálissá teszi őket a tereplovaglásra. A túrákat szakképzett oktatók vezetik, akik jártasak tereplovaglásban, a környéket kiválóan ismerik és a vendégek biztonságáról is gondoskodnak. Tölts el egy kalandokkal teli napot a Madarasi Hargita lábánál remek társaságban!

Túraútvonalak: Deság, Medveferedő, Templombükk, Madarasi Hargita, Magasbükk, Berszánsarok, Rakottyás, Libán, Varság, Oroszhegy, Sikaszó, Csihányos, Szarkakő


Pacitea JointMix

Ízületi problémák, kattogás? Használd ki az Új-zélandi zöldkagyló erejét! Megelőzhető vele a gyors növekedésből adódó, csikósántaság, elégtelen ízületi fejlődés, puha csüd. Segít a csikókori rendellenes lábállások korrigálásában, kiváló ízületerősítő, porcerősítő. A rendkívül magas glükozamin tartalmú zöldkagyló, áplálja az érzékeny porcszöveteket. A tökéletes felszívódás és beépülés érdekében, felütöttük egy kis tiszta csipkebogyó hússal, amelynek kiemelkedően magas a C vitamin tartalma.

 

Napjainkra a legelők, kaszálók növényvilágának sokszínűsége mindössze néhány fajra csökkent. Így lovaink nem tudják maguhoz venni azt a természetes és változatos táplálékot, amire természetük szerint szükségük lenne. Ez, és a modern tartási körülmények egészségügyi problémákhoz vezetnek.

Ennek javítására hoztuk létre a Pacitea termékeit, gyógynövényeket, gyógynövény keverékeket, lovaknak.

https://pacitea.hu/


BosPlus Kft. – Egy kép többet ér ezer szónál 🙂


Akhal Teke lovakon – egyedi nyergekben – a Tisza és a puszták vidékén.

Az ópusztaszeri Feszty-körkép és a Nemzeti Történeti Emlékpark megtekintésével, szürkegulya-és Akhal Teke méneslátogatással.
Szállás eredeti kazak és mongol JURTÁKBAN.
Elindulni, úton lenni és eljutni máshová

Ez egy nagyon ősi élmény, ott lapul az ösztöneinkben, izgalommal tölt el, és ha átéljük, más emberként lépünk tovább: kevesebbek lennénk, ha nem történt volna meg.

A ló ehhez az úthoz egy nagyon különös érzést ad: mintha egy más időből szemlélnénk a világot, másképpen haladunk és más utakon járunk mint régen – a nomádok folyótól folyóig, hegyeken át.

A túra csillagtúra, minden nap visszatérünk a Jurtaszállásra, ahonnan elindultunk.

Ópusztaszer földrajzilag szerencsés fekvésű: olyan területek határán van, ahonnan egyaránt elérhetőek a kiskunsági homokbuckás ligetek, az alföldi szikes puszták és a Tisza vadregényes ártere? Ezeken a helyszíneken vezet Attila Túra útvonala. Utunk legnagyobb része tájvédelmi körzetek érintetlen és gazdag növény-és állatvilágán vezet keresztül. 25 35 km-t teszünk meg egy nap, de természetesen vannak különbségek a távok között.

LOVAK ÉS NYERGEK:

Lovastúráinkon a „honfoglalás lovát”, a legendás Akhal Tekét lovagolva fedezheti fel az utunk során érintett tájakat. Ez az a fajta, amelyikkel történelmünk összefonódik, és híres különleges kényelméről.

Nem csak a lovak, de a nyergek is különlegesek: Saját készítésű magyar stílusú nyergek, korszerűsítve a mai lovaglástechnikai igényekhez és lovakhoz. Különlegesen biztonságos és kényelmes, nagyon beváltak az elmúlt évek túrái során.

Azoknak, akik az Akhal Teke fajta vagy a nyergeink iránt érdeklődőknek ez a túra vagy ennek akár rövidített verziója jó lehetőséget ad a kipróbálásra, ismerkedésre.

2023.12.04.

Hozzászólások