Casco Passion: ha nem akarsz cikis, kényelmetlen kobakot

Ha a védelem mellett fontos számodra a stílus is, akkor a Casco Passion kobakját neked találták ki. Ismerd meg ezt az egyedi kialakítású fejvédőt, mely formabontó megjelenésével és praktikus tartozékaival tűnik ki vetélytársai közül. Ha pedig beleszerettél, akár meg is nyerheted – feltéve, hogy jól válaszolsz kérdéseinkre.

Biztonság és kényelem csúcsra járatva

A CASCO márka prémium minőségű lovas kobakjai megfelelnek a legszigorúbb biztonsági elvárásoknak és az új VG1-es szabványnak, mindemellett a cég a „The Style of Protection” mottó szellemében a sisakok divatos megjelenésére is kiemelt hangsúlyt fektet.

A CASCO kobakok tehát amellett, hogy védenek a fejsérülésektől, modern és fiatalos megjelenésükkel a leginkább divatkövető lovasok kelléktárába is beleillenek, és hűen tükrözik viselőjük egyéni stílusát, személyiségét.

Egyszerűen elegáns

Egy igazán szerencsés lovas ezúttal egy CASCO Passion kobakot nyerhet

Hogy mit tud a CASCO Passion kobakja? Már most figyelj, hogy a kérdőívünk ne okozzon fejtörést!

Passion: a négyévszakos kobak

Az egyedi kialakítású Passion kobak formabontó megjelenésével valamint praktikus kialakításával tűnik ki vetélytársai közül.

 • A fejvédő elülső és felső részén található szellőzőnyílásoknak (FreshAir Ventilation) köszönhetően a Passion meglepően jó légáteresztő tulajdonsággal bír, ezáltal akár extrém terepen történő igénybevétel és magas hőmérsékleti viszonyok mellett is mindig egyenletes klímát biztosít viselőjének.
   
 • Az egyszerűen kipattintható antibakteriális anyagból készült bélésnek köszönhetően minden eddiginél egyszerűbb a belső rész tisztán tartása.
   
 • Hevedere nem csak kerületében, de magasságában is állítható, hogy a Passion kobak a lehető legjobban illeszkedjen minden fejformára.
   
 • A legmagasabb szintű biztonsági funkció mellett a cserélhető, színes MyStyle zsinóroknak köszönhetően a sisak modern és fiatalos divatkiegészítőként is használható, mely tükrözi viselőjének egyéni stílusát és személyiségét.
   
 • A hűvösebb évszakokban fényvisszaverős esővédővel és puha fülvédővel téliesíthető.

Különleges és egyedi vagy. Legyen a kobakod is az!

A Passion esetében alkalmazott Casco technológiák:

 • Négy évszakos kialakítás: A Passion kobak opcionális téli fülvédővel szerelhető fel, így az időjárástól és hőmérséklettől függetlenül egész évben használható. 

Eső elleni védelem, illetve opcionális téli fülvédő a fázós fülű lovasoknak
 

 • Monocoque in mold Combi héjszerkezet: Kívül robosztus Hard-shell héjszerkezet, belül könnyű in mold váz – ez az új könnyűsúlyú kombinációja az ütéselnyelő EPS belső váznak és a kemény külső héjnak. 
   
 • Kényelmes belső kialakítás: Egyszerűen kipattintható, cserélhető és mosható bélés. 
   
 • FreshAir Ventilation szellőzés: Kifinomult szellőzőrendszer, mely a belső héjban biztosítja a folyamatos szellőzést és kipárolgást, ezáltal az állandóan optimális fejklímát.
   
 • Disk Fit Comfort méretállító rendszer:  Az ideális komfort érdekében horizontálisan és vertikálisan is állítható. 
   
 • Megnövelt tarkóvédelmi zóna: A hagyományos sisakok esetében védtelenül hagyott fül mögötti tarkórész megerősítésével fokozott biztonság és stabilitás érhető el. 
   
 • Kiváló ár/érték arány.

És aki a nagyszerű CASCO Passion kobakot nyerte:

A Casco kérdőívét 2017. április 29-ig kitöltők között a CASCO márka hazai képviselete egy gyönyörű Passion kobakot sorsolt ki. Az a szerencsés pedig, aki már hamarosan egy nagyszerű Casco Passion kobakban lovagolhat, nem más, mint:

Posváncz Attila

Gratulálunk, hordd egészséggel minden egyes lovaglás alkalmával! Nyereményed átvételével kapcsolatban e-mailt küldtünk Neked a játékban megadott e-mail címedre.

 

Hozzászólások