Új funkció a lovak oldalunkon

Fontos számunkra a közösségépítés, a lovas társadalmon belüli kapcsolatok erősítése. Ezt a célt szolgálja a Lovasok.hu Lovak oldalának legújabb fejlesztése. Az eladó lovak mellett már a nem eladásra szánt (vagy még nem eladó) lovakat is bárki fel tudja tölteni. Ezt a lehetőséget kereszteltük el HorseFaces-nek!

Mindannyian tudjuk, milyen jó érzés bizonyos mérföldköveket elérni. Ha sporteredményeddel, lovad képzésével szeretnél büszkélkedni, esetleg mások bemutatóját olvasnád, az új funkciót neked találtuk ki! Megismerheted a közeledben, vagy tőled távol élő lótartókat, új barátságokat köthetsz, de akár megtalálhatod lovad testvéreit, felmenőit. Lehetőséget nyújtunk képek, videók feltöltésére, feltüntethetsz olyan adatokat, mint például szín, magasság, családfa, versenyeredmények. Akár egy bemutatkozó szöveget is írhatsz mindezek mellé!

Tenyésztő, lókiképző vagy?

Töltsd fel későbbiekben eladásra szánt lovaidat, ezzel potenciális vevőket érhetsz el, akik nálunk nyomon tudják követni lovad fejlődését! Szolgáltatásod bemutatása, népszerűsítése is könnyebb lesz így, hiszen a HorseFaces segítségével többek számára elérhetővé válik munkásságod.

Felestartót keresel?

Ha nincs eladási szándékod, de úgy érzed, nem jut elég idő lovadra, egy felestartó keresése lehet a megoldás. Mivel eladó lovas oldalunkat rengeteg olyan olvasó is látogatja, akik nem engedhetik meg maguknak a lótartást, könnyedén találhatsz magad mellé egy szimpatikus lovast.

Nincs még saját lovad?

Ha még csak tervezed a lóvásárlást, érdemes lehet oldalunkat böngészned, hiszen aktuálisan még nem eladó lovakat is megtalálhatsz. Ki tudja? Lehet itt bukkansz rá későbbi társadra!

2021.11.05.
Lovasok.hu szerkesztősége, Merényi Kincső
Képek forrása: Canva

Hozzászólások