Új lószállító kamion a Horse Trans Cargonál

2015. márciusában új lószállító csatlakozott a meglévő járműveinkhez, mely egy korábbi kamionunkat váltotta fel. Az MAN TGM alvázra épített, 9 ló szállítására alkalmas kamion a cégünktől megszokott komfortos és a lovak biztonságát szolgáló felépítménnyel rendelkezik, és alkalmas az áprilisban érkező új, kéttengelyes lószállító pótkocsink vontatására a nagyobb kapacitás érdekében.

Februárban adtunk hírt legújabb büszkeségünk, a 18 ló szállítására alkalmas pótkocsis szerelvényünk gyártásáról. Márciusban már finiséhez érkezik a hollandiai Roulofsen cég a szerelvény építésével.

A felépítményt itt már szerkezetkészen, lefestve láthatjuk, az ezt követő összeszerelés zajlik éppen. A kamerarendszer beszerelése és néhány más elektromos rendszer szerelése után végül a matricázás kerül majd a helyére.

A Horse Trans Cargonak ez lesz az első, hét ló szállítására alkalmas, kéttengelyes pótkocsija. Hét autós flottánk 4 kamionja is képes lesz az új pótkocsit vontatni, melyben a szállított lovak a kamionjainkkal pontosan megegyező komforttal és biztonsággal kialakított belső térben utazhatnak majd.

A 19 ló szállítására alkalmas új szerelvényt 2015. április 1-én vehetjük át a hollandiai Raalte városában. Hazatérve szükséges még körülbelül kéthetes időtartam a vizsgáztatásra és egyéb forgalomba helyezéssel kapcsolatos, hivatalos ügyintézésre, majd a szerelvény készen áll arra, hogy ügyfeleink remélhetőleg legnagyobb megelégedésére elkezdje munkáját.

Elérhetőségek:
Horse Trans Cargo Kft.
4287 Vámospércs, Móricz Zs. u. 29.
Telefon: +36 20 935-7375
Fax/üzenet: +36 52 211-005
www.horsetrans.hu 
E-mail: info@horsetrans.hu

 

2015.03.23. Berecz Enikő, Horse Trans Cargo
Fotók: Canva, Horse Trans Cargo

 

Hozzászólások