Új lószállító szerelvény és megújult telephely a Horse Trans Cargo-nál

Versenyre indul szinte az egész lovarda? A Horse-Tanc Cargo új pótkocsis lószállító szerelvényével egyszerűen, kényelmesen és olcsóbban megoldható több ló egyidejű szállítása. Megújult telephelyünkön pedig még komfortosabb körülmények között pihenhetik ki addigi útjuk fáradalmait a kelet-nyugati irányban utazó lovak.

Új pótkocsis lószállító szerelvény

2015 áprilisában készül el jelenleg 7 kamionos flottánk legújabb, egyben legtöbb ló szállítására alkalmas pótkocsis szerelvénye. Az MAN TGX-re épített kamion 12 ló, míg a kialakításában, komfortosságában pontosan megegyező pótkocsi további 7 ló kényelmes befogadására képes. Időnként igényként jelentkezik nagyobb számú ló egyidejű szállítása. Eddig az ilyen megbízásokat két vagy három kamion egyszerre indításával tudtuk csak megoldani. A jövőben az ilyen ügyfeleinknek az új pótkocsis szerelvény segítségével  jóval kedvezőbb árral tudunk szolgálni.

Felújított telephely

2014 végére befejeződtek a Debrecen mellett található  vámospércsi telephelyünk több mint egy éve zajló felújítási munkálatai. Az uniós pályázati segítséggel megvalósított beruházásnak köszönhetően ezentúl még komfortosabb körülmények között pihenhetik ki addigi útjuk fáradalmait az általunk  kelet-nyugati irányban utazó lovak.

Egybeépített egy és két soros, összesen 21 bokszos istállónk valamint az udvarunk is teljes külső és belső megújuláson esett át. Az épület tőszerkezete, külső burkolata, vakolása, az udvar térkövezése is megújult, szolgálva ezzel munkatársaink kellemesebb, biztonságosabb munkafeltételeit és a nálunk pihenőjüket töltő lovak kényelmét.

A régebbi, egy soros istállónk kiszolgált bokszait, a kiváló Bolyok Box Kft. által gyártott újakra cseréltük.  A bokszok oldalai téglafalak, mellyel szerettük volna megakadályozni az idegenként egymás mellé kerülő lovak piszkálódásából adódó sérüléseit. Továbbá így a lovak pihenése is nagyobb nyugalomban történhet.

Újabb építésű, két soros istállónkban nem volt szükség nagy átalakításra, de új festést kapott és új falburkolat teszi tetszetősebbé. Az egyik oldalon itt is tégla bokszok találhatók, gondolva a mének és vitás lovak elhelyezésére.

A telephely udvarának kialakításával és térkövezésével figyelmet fordítottunk arra is, hogy ezentúl az általunk szállított lovakat biztonságosan, zárt helyen tudjuk le- és felrakodni, és az e közbeni sérülés veszélyét minél kisebbre csökkentsük.

A Horse Trans Cargo Kft.-nél folyamatosan azon dolgozunk, hogy ügyfeleink és lovaik biztonságos, kiváló minőségű szállítással és szervezéssel találkozzanak, amikor cégünket tisztelik meg bizalmukkal. Bízunk benne, hogy járműparkunk folyamatos karbantartása és modernizálása mellett az immár igényessé varázsolt telephelyünk is ügyfeleink megelégedését szolgálja a jövőben.

 

Elérhetőségek:
Horse Trans Cargo Kft.
4287 Vámospércs, Móricz Zs. u. 29.
Telefon: +36 20 935-7375
Fax/üzenet: +36 52 211-005
www.horsetrans.hu 
E-mail: info@horsetrans.hu

2015.02.19. Berecz Enikő, Horse Trans Cargo
Fotók: Canva
Frissítve: 2022.02.26.

 

Hozzászólások