A Horse Trans Cargo új lószállító kamionja már a harmadik útján szeli a kilométereket

Folyamatos megújulás a Horse Trans Cargonál

Előző hónapban beszámoltunk új pótkocsis szerelvényünk átvételéről és üzembe helyezéséről. A kamion azóta már harmadik útját teljesíti, főként spanyolországi megbízásainkat teljesíti.

A 2015-ös évben még két másik autónk is megújul, melyből az egyik 12 lovas kamionunk már el is készült május közepére. Cégünk folyamatosan nagy hangsúly fektet arra, hogy kamionjainkon mind a lovakat befogadó belső tér legyen mindig komfortos, tiszta és sérülésmentes, mind műszakilag legyenek maximálisan rendben, hogy a lovak szállítása közben minél kisebb eséllyel fordulhasson elő sérülés vagy kamion meghibásodás.

Ezen vezérelvünket követve készültünk el május közepére legújabb lószállítónk átépítésével és forgalomba helyezésével. Egy 6 éves MAN TGX XXL alvázú, 12 ló befogadására képes kamionunkat újítottuk meg úgy, hogy a még kifogástalan állapotban lévő dobozt áthelyeztük egy 0 km-es, új MAN TGX XXL alvázra. Az összeépítéssel, festéssel, matricázással, műszaki felszereléssel és hivatali eljárással is sikerült végeznünk, így ez a legújabb kamionunk is munkára készen áll.

Bízunk benne, hogy ezzel mind ügyfeleink, mind az általunk szállított lovak megelégedését kivívhatjuk.

Elérhetőségek:
Horse Trans Cargo Kft.
4287 Vámospércs, Móricz Zs. u. 29.
Telefon: +36 20 935-7375
Fax/üzenet: +36 52 211-005
www.horsetrans.hu 
E-mail: info@horsetrans.hu

2015.05.20. Berecz Enikő, Horse Trans Cargo

 

Hozzászólások