Te felismered a lovas vészhelyzeteket?

Töltsd ki tesztünket és kiderül, biztos szemmel felismered-e a lovas vészhelyzeteket. Akár tudod a helyes válaszokat, akár nem, egyet ne felejts: Te vagy a kulcs lovad egészségéhez! Tegyél hát érte és tanulj neves hazai szakértőktől a Lovasok.hu Akadémián. 

Lent 22 rövid esetleírást olvashatsz majd. Képzeld el, hogy vasárnap este, vagy ünnepnap van. A problémákat Te észleled a lovakon, és nincs segítséged. El kell döntened, hogy az adott szituáció vészhelyzetnek minősül-e, vagy sem.

Lovasok.hu Akadémia – mert az egészség minden lónak jár

A Lovasok.hu szakmai napján tapasztalt lógyógyász állatorvosok segítenek, hogy elsajátítsd a legfontosabb tudnivalókat lovad egészségével kapcsolatban. Ráadásul garantáljuk, hogy ilyen érthetően, emészthetően és szórakoztatóan még nem hallottál a lógyógyászatról és a lovak egészségmegőrzéséről.

Tovább a rendezvény programjához: 
Lovasok.hu Akadémia: Befektetés lovad egészségébe >>

Egy kis segítség:

A felsoroltak közül 9 eset abszolút vészhelyzet, amikor haladéktalanul fel kell hívnod az állatorvost, vagy az állatkórházat. További 3 eset olyan, ami vészhelyzet lehet attól függően, hogy a lónak van-e láza. 

A megfejtés

Persze megadhatnánk a megfejtéseket rögtön a kérdések alatt, de az túl egyszerű lenne! Ki az, aki nem nézi meg a megfejtéseket a feladatgyűjtemény végén? Na ugye! Mi most azt szeretnénk, ha átgondolnád, mit tennél a leírt esetekben, mert bármelyik bármikor a Te lovaddal is megtörténhet.

Ne feledd, ha a lovad egészségéről van szó, Te vagy az első védelmi vonal. Érdemes tehát ezeken az eseteken elgondolkoznod, még mielőtt éles helyzetben felkészületlenül kellene döntést hoznod. Szóval: olvasd át az eseteket, töltsd ki a tesztet és kattints a küldés gombra.

Az igazoló üzenetben találod a linket a megfejtésekkel és a magyarázatokkal. Kezdhetjük?

A Küldés gomb megnyomása után tekerj felfelé.
Az űrlap tetején megjelenő visszaigazoló üzenetben találod a megoldásokhoz vezető linket.

Bizonytalan voltál? Esetleg olyan kérdés is akadt, ami kifogott rajtad? Vagy épp ellenkezőleg: mindenre tudtad a választ? Akár így, akár úgy, ezen a rendezvényen mindenképp ott a helyed, hiszen lovad jóléte a jó egészséggel kezdődik:

Lovasok.hu Akadémia: Befektetés lovad egészségébe

Te vagy a kulcs lovad egészségéhez, ezért a Lovasok.hu egy olyan szakmai napra invitál, ahol minden lovad egészsége körül forog. Tapasztalt lógyógyász állatorvosok segítenek, hogy elsajátítsd a legfontosabb tudnivalókat. Ez a nap nem csak arról fog szólni, hogy az előadásokon jegyzetelsz, lesznek gyakorlati foglalkozások is.

Érdekel a lovad egészsége, de már egyetlen injekciós tű látványától is kiver a víz? Nem probléma! Vagy egészen egyszerűen úgy gondolod, hogy unalmas a téma? Engedd, hogy meggyőzzünk ennek az ellenkezőjéről! Garantáljuk, hogy ilyen érthetően, emészthetően és szórakoztatóan még nem hallottál a lógyógyászatról és a lovak egészségmegőrzéséről.

Az egészség minden lónak jár.  A Tiédnek is.

  • Időpont: 2017.02.18
  • Helyszín: Budapest, vagy egy fővároshoz közeli helyszín

Tovább a kurzus részleteire >>

2017.01.03. Magyar Dorottya, Lovasok.hu

 

 

Illusztráció: Happy Horse Cartoons

Hozzászólások