A Herceg projekt – Herceg és a hirtelen jött szabadság

A Herceg projekt
Avagy: összefogás egy nem mindennapi lóért…

 Herceg és a hirtelen jött szabadság

 

2011.08.04.

A múlt hét folyamán Vajky Andiék megpróbálták Herceget kiszoktatni karámba, ami sajnos nem sikerült. Kis helyen is elkezdett rodeózni, ugrálni, rohanni, így Andi kénytelen volt néhány perc után visszavezetni a bokszba. Befelé bicegett, majd pár napig a bokszban is, de mára tökéletesen elmúlt a sántítás, úgy sétál, mint a karámos tombolása előtt. Ezek alapján arra következtethetünk, hogy a szteroid már nem hat, ezt a remek eredményt tehát a fizioterápiával és az Equimins takarmánykiegészítőkkel értük el. Viszont a hirtelen mozgást még nem bírja a lába, így marad a kézen séta, majd később kézen ügetés homokos talajon.

A kép illusztráció

Ez utóbbira már valószínűleg itthon Egerben kerül sor, és majd ha úgy látjuk az intenzívebb mozgástól sem sántul vissza, akkor szoktatjuk vissza karámba. Így nem kap hirtelen nagy teret nyolc hónapnyi bezártság után.

Anyagi okok miatt csak következő hónaptól tudjuk elkezdeni a homeopátiás kúrát, amelyet Dr. Bogár Orsolya állított össze kifejezetten Herceg számára. Ha esetleg van valakinek otthon elfekvőben a következő homeopátiás készítményből és Schüssler sókból, amelyet már esetleg nem használ fel, köszönettel elfogadjuk. Annyival kevesebbet kellene rendelnünk a gyógyszertárból, hiszen a ló nagy állat lévén, elég nagy adagokat kell, hogy kapjon nap mint nap heteken, hónapokon át.

  • Symphitum D6
  • Calcium fluoratum D12
  • Silicea D12
  • Calcium phosphoricum D6

Nagyon szépen köszönjük az eddigi segítséget is mindenkinek!

Köszönettel: Csíkos Judit
E-mail cím:
csjudith@gmail.com

Frissítve: 2024.05.20.
Fotó: Canva

 

Hozzászólások