Tesco utalványt nyert a királynő lova

Szokatlan ajándékkal lepte meg II. Erzsébet angol királynőt egyik kedvenc lova. Barber’s Shop ugyanis egy 70 font értékű vásárlási utalványt nyert gazdájának. Bizonyára a derék patás is tudja, hogy a legkisebb is számít – még a királyi családnál is.

Javában zajlik a királynő kedvenc lovas rendezvénye, a négy napon át tartó Royal Windsor Horse Show. Az első, 1943-as rendezvény óta II. Erzsébet egyetlen évben sem hagyta ki ezt az eseményt. Ráadásul ezúttal autóval érkezett, melyet ő maga vezetett, hiszen mi egy autó kormányzása egy országhoz képest?!

Ezúttal II. Erzsébet Barber’s Shop nevű lova nyert csütörtökön a RoR Tattersalls Thoroughbred Ridden Show Horse Championship névre hallgató versenyén. A legnagyobb figyelmet azonban nem a ló teljesítménye, hanem a királynő kezében tartott nyeremény, a 70 angol font, azaz körülbelül 28.000 Ft értékű vásárlási utalvány kapta, amit őfelsége a Tescoban válthatna be – ha járna bevásárolni.

II. Erzsébet egyébként jókedvűen, elegánsan, ugyanakkor mégis sportosan jelent meg az eseményen: kék virágos kendőt, kék felsőt, sötétkék mellényt és kockás szoknyát viselt, amit fekete gumicsizmával egészített ki. A királynő szokatlan lábbelijét az utóbbi napok heves esőzései indokolták.

A királynő kilencvenedik születésnapjának tiszteletére rendezett események sorát a vasárnapi zenés lovas showműsor koronázza majd meg, melyen Omán, Chile, Új-Zéland, a Fidzsi-szigetek, Ausztrália, Azerbajdzsán lovasai is szerepelnek majd.

2016.05.13. Forrás: Hello!
Frissítve: 2022.07.25.

Hozzászólások