Közeledik a nagy nap? Akkor ezt a menyasszonyi ruha fotózást mindenképp nézd meg!

Dobos József, a Fríz Lótenyésztők Magyarországi Egyesületének elnöke ajándékozott meg minket az alábbi lélegzetelállító felvételekkel és egy kis beszámolóval a fotózásról.

Kedves lovas barátok!

Szeretném bemutatni egy menyasszonyi ruha fotózása alkalmából össze jött kis stábunkat.

Egy nagyon klassz fotós jó barátom, Dévai Zoltán álmodta meg ezt a kis produkciót, mondván ha akartok szépet!? akkor mindenből a legszebbet! Ki is lehetne szebb egy menyasszony ruhához mint Fanni Mikó, aki mellesleg szépségkirálynő. De most jön csak a csattanója: fehér lóval? Az már snassz!

Aki és ami a legméltóbb egy szépségkirálynő mellett az csakis egy Fríz ló!

Fanni Mikó és Omár, Dobos József lova

Sajnos meghódította a királynőt, esélyünk sem maradt mellette labdába rúgni! Így hát csak az asszisztálás maradt nekünk, férfiaknak.

Omár a neve a hódítónak, Ő egy fríz csődör 14 éves. A stáb többi tagjáról még annyit, hogy a sminket Aradi Nóra készítette ilyen szépre, a ruha pedig Eklektika, Sullay Juditnak köszönhető.

Amúgy hozzáteszem jó pár domb oldalt megmásztunk. Mindenki jól elfáradt, de csak egy legény volt talpon, azaz 4 lábon, a vidéken: OMÁR a fríz ló! Jókat nyerített legelészett és elvarázsolt mindenkit . Ez volt a mi legszebb délutánunk amire mindig emlékezni fogunk .

Dobos József

2022.06.17.

Hozzászólások