Lovas karrier építésére pályázol? Itt a lehetőség!

A hétköznapok rohanásában elveszve gyakran évek suhannak el fejünk felett, miközben dédelgetett álmaink megvalósítatlanok. Ismerős helyzet? Itt az ideje ezen változtatni!

Szakágak sora csoportosul a lovak köré, melyek mindegyike nagyszerű lehetőséget kínál arra, hogy szenvedélyed biztosítsa a megélhetésed! Most mutatunk kettőt a sok közül, melyekben te is nagy eséllyel találod meg számításaidat!

Most itt az alkalom, hogy belevágj a megvalósításba!

Hamarosan elstartolnak a Mesto Csoport Kft. legújabb képzései, amelyekkel államilag elismert Lóápoló és gondozó vagy Lovassport-oktató tanúsítványt szerezhetsz mindössze 7 hónap alatt pusztán alap-, illetve középszintű végzettséggel és egy csipet kitartással!

Ha gondoskodó jellemed van és nem tudsz betelni patás kedvenceiddel, akkor a Lóápoló és gondozó képzés neked való, amivel nem tudsz bakot lőni! Egyre nagyobb szükség van ugyanis a megfelelő szakképzettséggel rendelkező gondozókra lovardákban, illetve nagyobb részben állatorvos mellett hazánkban és külföldön egyaránt.

Ha tanítói vénádat szeretnéd kamatoztatni sportszereteteddel ötvözve, akkor jelentkezz a Lovassport-oktató tanfolyamra, ahol rengeteg tapasztalattal rendelkező szakembertől sajátíthatod el az edzői feladatok ellátását és magát a lovas sportelméletet is!

Szerezz államilag elismert, kifogástalan szaktudást akár munka mellett!

Habár az OKJ-képzések megszűntek, a Mesto Csoport Kft. továbbra is biztosítja a lehetőséget mind tanulók, mind dolgozók számára kivitelezhető hétvégi tanulásra országszerte 22 városban!

A Tanfolyamok 2023. március 18-án indultak, azonban ne hidd, hogy bármiről lemaradtál volna! Utólagos becsatlakozási lehetőséggel, szuper kedvezményekkel, és naprakész tudással vár a Mesto Csoport Kft!

Érdekelnek a további részletek? IDE (sportoktató) és IDE (lóápoló) kattintva minden szükséges információt megtalálsz! Álmokra fel!

2023.03.30.
Fotó forrása: canva

Hozzászólások