keresés a lovardák között
Főoldal   »   Lovas hírek

Üvegszálas szamárhoz riasztották az állatvédőket
A skót állatvédőket egy ház hátsó udvarában sínylődő szamárhoz riasztották. Nagy volt a meglepetésük, amikor a helyszínen egy életnagyságú üvegszálas szamárszobor fogadta őket. 

Azt máig sem tudni, hogy valójában egy rövidlátó, ámde jószándékú állatbaráttól, vagy egy helyi mókamestertől érkezett a bejelentés a skót állatvédőkhöz, miszerint egy airdrie-i ház hátsó udvarában a kerítéshez kikötve tartanak egy szamarat, akinek még egy beállója sincs.

A sínylődő  üvegszálas szamár

A helyszínre érkező állatvédő szenvedő szamár helyett azonban csak egy olyan életnagyságú, szamarat mintázó üvegszálas szobrot talált, amit általában a betlehemi jelenetekben használnak.

A szamár tulajdonosa jót mulatott az eseten és elmondta, hogy régen élő szamarai is voltak, az üvegszálas csacsit mintegy emlékként vásárolta. 

Nem ez az első furcsa bejelentés, amivel a skót állatvédők találkoznak. Előfordult, hogy egy elhanyagolt bagolyhoz riasztották őket - ami a mostani eset főszereplőjéhez hasonlóan szintén kerti dísz volt. De volt, hogy Halloween után egy jelmezről lepottyant műkígyót kellett volna befogniuk. Az állatvédők viszont azt mondják, annyi borzalmas esettel találkoznak nap mint nap, hogy felüdülés, amikor ilyen problémákat kell megoldaniuk. És persze továbbra is kivizsgálnak minden egyes bejelentést

2015.06.12. Magyar Dorottya, Lovasok.hu
Forrás: scottishspca.orgCikkajánló:


Hozzászólások:

   
Horze Lovasáruház   KLP   Lovasvilág Lovasbolt   Decathlon   Tanita Lovasboltja   szerverbérlés, szerverhoszting, szerverüzemeltetés