keresés a lovardák között
Főoldal   »   Lovas hírek

Lóháton a suliban - eltiltották a romantikus fiút
Nem mindennapi módját választotta egy kaliforniai srác, hogy elhívja szíve választottját a középiskolások életének legfontosabb eseményére, a végzős bálra. Miguel Gonzales lóháton várta a kiszemelt lányt az iskola előtt, hogy feltegye neki a nagy kérdést.

A 17 éves Miguel biztosra ment, amikor lóháton tette fel a nagy kérdést Catalina Hernandez-nek: "Ellovagolnál velem a végzős bálra?" A Miltipas Gimnázium végzős diákja cowboy-nak öltözve, csizmában és kalapban, egy Romeo nevű lovon várta kiszemeltjét, a gimnázium előtt. Catalina futva érkezett az osztályteremből és természetesen igent mondott.

Az iskola igazgatóját viszont nem vette le a lábáról a romantikus gesztus és két napra eltiltotta az iskolalátogatástól Miguelt. A felfüggesztést azzal magyarázta, hogy a ló potenciális veszélyt jelentett más tanulókra, akik ugyanazon az úton sétáltak.

A kreatív tinédzser csak azt sajnálja, hogy nem tájékoztatta előre az igazgatót nagyszabású tervéről, és nem volt olyan alternatív terve sem, amivel megúszhatta volna a büntetést.

A felfüggesztés ellenére Gonzales engedélyt kapott, hogy részt vehessen a bálon lóimádó választottja oldalán.

2015.03.30. Forrás: abc7news.comCikkajánló:


Hozzászólások:

   
Horze Lovasáruház   KLP   Lovasvilág Lovasbolt   Decathlon   Tanita Lovasboltja   szerverbérlés, szerverhoszting, szerverüzemeltetés