keresés a lovardák között
Főoldal   »   Lovas hírek

Ajándék lónak nézd az apját - főleg ha Timpex Centnek hívják
Tárbály István, a Timpex Ménes alapítója egy remek génekkel rendelkező mént ajánlott fel a nyírbátori lovasoknak, így segítve őket a sikeres versenyzés útján.

Máté Antal, Nyírbátor polgármestere vehette át a Tárbály István által felajánlott Timpex Gabion nevű négy éves mént, akin ezentúl a nyírbátori lovasok lovagolhatnak. Tárbály István még a nyírbátori fedeles lovarda ünnepélyes őszi átadásakor jelentette be ezt a nemes felajánlást, amit most valóra váltott.

A Timpex Ménes egyik nagy reménysége: Timpex Harmónia, a 3 éves magyar sportló kanca

Az ünnepségen jelenlévő Szotyori Nagy Kristóf, a Magyar Lovasszövetség alelnöke nem felejtett el megemlékezni arról, hogy ebben az évben tíz esztendő eltelte után először magyar, ráadásul a nyíregyházi ifj. Szabó Gábor nyerte meg a legnagyobb magyar díjugrató versenyt, a Budapest Nagydíjat a 11 éves Timpex Cent nyergében.

Timpex Good bye, 4 éves magyar sportló kanca, a bajnok Timpex Cent lánya

Nem mellesleg a felajánlott Gabion apja nem más, mint Timpex Cent, vagyis a nyírbátoriak lova igen jó génekkel rendelkezik, így remélhetőleg a közeljövőben szép sikereket hasonló sikereket láthatunk majd tőlük Gabion hátán.

Eladó lovak a Timpex kínálatából:

2014.12.16. Forrás: Szon.huCikkajánló:


Hozzászólások:

   
Horze Lovasáruház   KLP   Lovasvilág Lovasbolt   Decathlon   Tanita Lovasboltja   szerverbérlés, szerverhoszting, szerverüzemeltetés