keresés a lovardák között

Az Equissimo lovas show legszebb pillanatai képekben
Az UNIQA Lovas Világkupa délutáni programját idén is látványos showműsor színesítette. Az Equissimo lovas show mellett Péterfy Zsuzsanna fotós megörökítette a Mikulás valamint Muki látogatását és a pónigaloppot is.

További 70 képünk van a Világkupa showműsorairól. Megtekintésükhöz kattints a képre.

A Világkupa egyik fő műsorszáma az Equissimo lovas show volt. Az idei előadás főszereplője egy tízéves kisfiú, aki lovakról álmodik, és megpróbálja kitalálni, hogy milyen lovas is szeretne lenni. Álmaiban hol hős huszárnak, hol felhőkön járó paripákat meglovagoló angyalnak, hol tüzes fogatokon vágtató vitéznek képzeli magát.

Álmai színes kárpítja az Aréna lovas színpaddá változó küzdőterén elevenedett meg. Csikósok, tüzekkel vágtató éjjeli lovasok, száguldó hatosfogatok népesítették be a teret, mint kis hősünk álmai. S a mese végére a nagy álom valóra vált: ő vezette a huszárok seregét győztes csatára.

A tavalyi évhez hasonlóan idén is ellátogatott a Világkupára a Mikulás, krampuszai kíséretében, hogy ajándékokkal kedveskedjen az összegyűlt gyerekseregnek. Szintén a kicsikhez jött Muki, a Lovas Világkupa szivárványszínű kabalapacija, bár a felnőttek is szívesen készítettek vele közös fotókat. A gyermekeké volt a főszerep viszont az izgalmas pónigalopp versenyszámokban. Éld át Te is szórakoztató programok legszebb pillanatait Péterfy Zsuzsanna képeit nézegetve!

2014.12.17 Sigmond Tamás, Lovasok.hu
Fotó: Péterfy ZsuzsannaCikkajánló:


Hozzászólások:

   
Horze Lovasáruház   KLP   Lovasvilág Lovasbolt   Decathlon   Tanita Lovasboltja   szerverbérlés, szerverhoszting, szerverüzemeltetés