keresés a lovardák között


Münchenben a magyar sprinter

Német, holland, olasz és francia riválisok várnak rá

Vasárnap délután (15:40-kor) Münchenben lép pályára Alfkona, hazánk egyik legjobb rövidtávú vágtázója.

Jozef Roszival idomítottja a versenynap ötödik futamában, a Listed besorolást élvező, 20 ezer euró összdíjazású Bayerischer Fliegerpreis-ben áll starthoz 1300 méteren, ahol tizenkét riválissal néz szembe. A német lovakon túlmenően, holland, olasz és francia résztvevőt is találunk az ellenfelek között, így az már most bizonyosan állítható, hogy a négyéves kancának élete legjobb formáját kell nyújtania, ha versenyre akar kelni velük. 

A Ramona Racing lovát az angol zsoké, Gary Hind fogja lovagolni, aki korábban két alkalommal Overdose-t is sikerre vezette, de győzött például a 2008-as Magyar Derbyben, Sunny Sam partnereként.

Alfkona tizenhét eddigi versenyéből, tizenegyszer elsőként haladt át a célvonalon, míg háromszor második helyen végzett. A Kincsem Park mellett, az ausztriai Ebreichsdorf-ban és a szlovák fővárosban is szép sikereket aratott. Az idei évet a Káposztásmegyeri Díj ezüstérmével nyitotta, majd két pozsonyi győzelem után, ugyanott negyedik helyezést szerzett. Legutóbb a
legfontosabb honi sprintviadalt, a Kozma Ferenc Emlékversenyt nyerte magabiztosan.

A racebets.com-nál Alfkona szélső esélyt képvisel. Esetleges győzelmére huszonkétszeres pénzt fizetnének. A portál fogadóinál a friss Goldene Peitsche győztes Ferro Sensation (A. de Vries) valamint Smooth Operator (S. Hofer), The Call (T. Hellier) és König Concorde (F. Minarik) a leginkább játszott lovak.

2012.09.15., Alpári Gergő, Lovasok.hu
Fotó: Kincsem Nemzeti Kft
Címkék: Alfkona, Bayerischer Fliegerpreis,
Jozef Roszival, Gary Hind, Ramona Racing

Cikkajánló:


Hozzászólások:

   
Horze Lovasáruház   KLP   Lovasvilág Lovasbolt   Decathlon   Tanita Lovasboltja   szerverbérlés, szerverhoszting, szerverüzemeltetés