keresés a lovardák között
Főoldal   »   Lovas hírek


Okidokit nem adták el 5 millió euróért

A holland díjugrató válogatott stabil párosa, Albert Zoer és Okidoki együtt marad! Zoer 2007-ben sikert sikerre halmozott a Jodokus apaságú holland herélttel, mely időközben a világ egyik legértékesebb lovává nőtte ki magát.

Zoer a veronai világkupa megnyerése után ötmillió eurós ajánlatot kapott a lóra. Az egyébként szinte minden lovat örömmel eladó hollandok a hír hallatára kampányba kezdtek Okidoki megtartásáért: hírességek nyilatkoztak arról, mit jelent a páros a holland lovassport számára, és a média is nyomást gyakorolt Zoer-ra.

A holland fotós, Jacob Melissen, az ügy érdekében szponzorok keresésébe kezdett. A segítség nem várt helyről érkezett: Sjef Janssen (a díjlovagló sztár Anky van Grunsven edzője és élettársa), Wim Zegwaard (a díjlovas Laurens van Lieren szponzora), valamint Albert Winninghoff (a díjugrató Wout Jan van der Schans támogatója) 200.000 eurót ajánlott Zoer-nak, amennyiben legalább az Olimpiáig nem adja el Okidokit. Albert és apja, Arend meglepetten és boldogan fogadta el az ajánlatot.

Forrás: Lovasvilagkupa.hu 2008-01-17

Cikkajánló:


Hozzászólások:

   
Horze Lovasáruház   KLP   Lovasvilág Lovasbolt   Decathlon   Tanita Lovasboltja   szerverbérlés, szerverhoszting, szerverüzemeltetés