keresés a lovardák között
Főoldal   »   Lovas hírek

McRide: ParkoLÓ éhes lovasoknak
"Mindent a kedves vendégért" - vallják az igazán elhivatott vendéglátósok. Így lehetnek ezzel a  wildenfels-i McDonald's üzemeltetői is, a gyorsétterem ugyanis március eleje óta már parkoLÓval várja az éhes lovasokat.

Éhes lovasok úton a Drive In felé - kattints a képre a galéria megtekintéséhez

Igazi piaci résre csaptak le a wildenfels-i McDonald's üzemeltetői azzal, hogy nyitottak a lovasok felé. "A lovadnak is szüksége van olykor egy kis szünetre" - hirdeti a németországi gyorsétterem egy Facebook posztban, amiben közzéteszik, hogy a lóbarátokat lovak számára kialakított "parkolóval" várják - tehát külön helyet biztosítanak a lovak kikötéséhez. "Egyszerűen leszállsz, eszel, továbblovagolsz" - úgy tűnik, ez arrafelé valóban ennyire egyszerű.

A gyorsétterem ügyesen közelítette meg a dolgot, hiszen posztjuk hatalmas tömeget ért el: 5083 lájkot és 3600 megosztást kapott. Az 1400 hozzászólásban pedig egyre-másra érkeztek a lovasok McDonald's-beli kalandjait megörökítő fotók

A wildenfels-i McDonald's első négylábú vendégei - kattints a képre a galéria megtekintéséhez

Az első négylábú vendégekre se kellett sokat várniuk a wildenfels-i étteremben, másnap már közzétehették a parkoLÓ első éles bevetését demonstráló fotót. Ki tudja, lehet, hogy a lovasok hamarosan lovaik számára is kérhetnek majd menüt?

2015.03.17. Magyar Dorottya, Lovasok.hu
Forrás: Facebook
McRide: ParkoLÓ éhes lovasoknak

Cikkajánló:


Hozzászólások:

   
Horze Lovasáruház   KLP   Lovasvilág Lovasbolt   Decathlon   Tanita Lovasboltja   szerverbérlés, szerverhoszting, szerverüzemeltetés