keresés a lovardák között
Főoldal   »   Lovas hírek

Dobrovitz Józsefért szoríthatunk az aacheni Lovas Fesztiválon
Az aacheni verseny szervezői úgy döntöttek, hogy a 2015. augusztusában megrendezésre kerülő 5 szakágat érintő Európa-bajnokság mellett 2015. május végén látványos lovas fesztivállal örvendeztetik meg a közönséget.

A rendezvényen a három tradicionális szakág versenyei - díjugrató, díjlovas és négyesfogathajtó -versenyszámok kerülnek lebonyolításra.

A négyesfogathajtó versenyen Jump and Drive illetve a fedeles versenyek szisztémája szerinti kombinált hajtás lesz, ahol 10 nemzetközi versenyző vesz részt.

Hazánkból Dobrovitz József kapott meghívást a szervező bizottságtól a látványos és izgalmas májusi versenyen történő indulásra.

Dobrovitz József nyilatkozata a meghívással kapcsolatban: "Hatalmas megtiszteltetés számomra, hogy a Lovas Fesztivál szervező bizottsága meghívott a rendezvényre. Boldog vagyok, hogy részt vehetek ezen a négyesfogathajtó versenyen májusban, mert az aacheni versenyeknek mindig különleges hangulata van és örömmel versenyzek ott.

Minden tőlem telhetőt meg fogok tenni, hogy jó eredményt érjek el, ami nem lesz könnyű, hiszen az azt követő hétvégén (június 4-7.) rendezzük meg a hagyományos vecsési Nemzetközi Fogathajtó Versenyt, ami egyben CAIO4*-os négyesfogathajtó verseny is lesz."

2015.01.15. Forrás: Fogatsport.huCikkajánló:


Hozzászólások:

   
Horze Lovasáruház   KLP   Lovasvilág Lovasbolt   Decathlon   Tanita Lovasboltja   szerverbérlés, szerverhoszting, szerverüzemeltetés