keresés a lovardák között
Főoldal   »   Híres lovak   »   Overdose


Az angol bukik még nem írták le Overdose-t

Overdose ascoti futamára, a Group I-es King's Stand Stakes-re eredetileg 59 lovat neveztek. Számuk a Temple Stakest követően 35-re csökkent, és még bizonyosan tovább fog csökkenni, hiszen egyrészt a versenyben indulók száma 28-ban van maximálva, másrészt az elmúlt években még ennél is jóval kevesebb ló indult. Tavaly 12, 2009-ben 15, 2008-ban pedig 13.

A Temple Stakest követően az esélyek is alaposan átrendeződtek, a győztes Sole Power a második legesélyesebb lóvá lépett előre, Overdose pedig visszaesett a (mai állás szerinti) 9. helyre.

Már akkor is lehetett tudni, hogy a bukmékerek túlértékelték azzal, hogy őt tették meg favoritnak Ascotra. A Temple Stakes-en szerzett hetedik helyét követően azonban már semmi nem indokolja, hogy ugyanígy túlértékeljék, így jelenlegi esélyszáma - ami a jelenlegi mezőny első negyedének vége - már reálisabbnak tűnik.

Ha úgy vesszük, hogy ebből a 35 lóból idén is csak 12-15 fog rajthoz állni, és feltételezzük, hogy arányosan fognak visszalépni az esélyesebbek és esélytelenebbek közül, akkor a verseny napjára Overdose nagyjából a 4-5. esélynek léphet elő.

2011.06.06 Forrás: PannoniaOverdose

Vissza Overdose főoldalára

 Lovasok.hu

Vissza Overdose főoldalára

Vissza a főoldalra

Cikkajánló:


Hozzászólások:

   
Horze Lovasáruház   KLP   Lovasvilág Lovasbolt   Decathlon   Tanita Lovasboltja   szerverbérlés, szerverhoszting, szerverüzemeltetés