Egy kis kulisszatitok – Kassai Lajos a világpremier előkészületeiről mesél Nektek!

Az Arany ló legendája Kassai Lajos világhírű íjkészítő mester és lovasíjászai főszereplésével debütál az Arénában! A modernkori lovasíjászat megteremtője elmondta: egy ehhez hasonló lovas show rendkívüli kihívást jelent minden résztvevő számára, hiszen míg egy átlagos színházi produkció esetében több hét áll a szereplők rendelkezésre ahhoz, hogy a darab összeálljon, a karakterek kiforrjanak, addig itt az idő töredékével kell dolgozni.

“Egyetlen nagy összpróba előzi majd meg a világpremiert. Ez egészen rendkívüli koncentrációt igényel a lovasoktól, hiszen a lovakat lehetetlen felkészíteni egy olyan stresszhelyzetre, mint 8-10 ezer néző jelenléte. Azt gondolom, látványos, izgalmas produkciót fog látni a néző az Arénában, annál is inkább, hiszen ez az első olyan esemény, amely a népvándorlás korát megelevenítő hagyományőrzőknek ekkora seregszemléjét vonultatja fel”-tette hozzá.

Több mint száz szereplő, közel ugyanannyi ló, csatajelenetek, történelem és a végén közös ünneplés! Vegyél részt az év leglátványosabb rendezvényén november 30-án és december 1-jén, illetve juss hozzá a jegyekhez 10 százalék kedvezménnyel a Lovasok.hu-n kersztül!
A kedvezményes vásárláshoz szükséges kuponkódért kattints ide!

Forrás: https://lovasshow.hu/

Fotók: lovasfoto.hu – Krisztina Hajdu

 

Hozzászólások