Milyen lovas tudás szükséges egy lovastúrához?

 Avagy hogyan tudd magad biztonságban!

Magától értetődő, hogy egy szabadtéri, vadregényes környezetben lefolytatott lovastúrán a legnagyobb előny, ha gyakorlottan tudunk együttműködni hátasunkkal.

Adódhatnak olyan helyzetek, amelyekben különösen nagy hasznát vehetjük a haladó szintű lovagló tudásunknak, mi több az a túra előfeltételét képezi.

 

Az Ivói Izlandi Lovarda nagy odafigyeléssel biztosítja a tudás megalapozását mielőtt terepre bocsátja a csapatot. Elvárható egy ügetés szintű lovasismeret a túrákra jelentkezőktől, de amennyiben kezdő vagy sem kell lemondanod az élményről. A lovarda csapata által tartott foglalkozások kitűnő lehetőséget nyújtanak a lovas tudás felzárkóztatására és ha már magabiztos, felkészült embernek látnak, semmi nem áll a kalandok útjába a Hargitán.

A gyakorló foglalkozások nemcsak kezdőknek, hanem olyan résztvevőknek is hasznos lehet, akik még nem ültek izlandi lovon, ugyanis jobb még a lovarda biztonságos karámjában megszokni az izlandiak különleges jármódait és az izlandi nyergeket.

A túra során természetesen a kevésbé biztos tudású lovasok és gyermekek folyamatos segítségben részesülnek, hogy nyugodt lélekkel járhassák be Ivó mesébe illő vidékét. A 8-12 fős csapat tempója mindig a tapasztalatlanabb tagokhoz igazodik, így esélytelen, hogy ha nemrég kezdtél el ismerkedni a lovaglással is lemaradj bármiféle mókáról!


Legyél részese az élménynek!

További információkért, jelentkezéshez írj vagy telefonálj bátran!

Tel: +40 756 094251
E-mail: activity@elkfarm.ro

 

Képek: Ivói Izlandi Lovarda

Hozzászólások