Unikornis segítette a gyógyulásban a leukémiás kislányt

A Hawaii-n működő Make-A-Wish Foundation – hasonlóan a magyar Csodalámpa Alapítványhoz – beteg gyerekek számtalan kérését teljesítette már. A hat éves Addison viszont a lehetetlent kérte: egy unikornist. Az alapítvány lelkes munkatársai azonban bebizonyították, hogy nem ismerik ezt a szót.

A leukémiával élet-halál harcot vívó Addison igazi tündérmesét írt magának: ő, a csodaszép hawaii hercegnő kiszabadítja a királynőt, gyümölcsöt és virágot szed a gyönyörű szigeten, és megszelídíti a mítoszok csodálatos és megzabolázhatatlan unikornisát. A Make-A-Wish Foundation munkatársai segítségével az egyébként Georgiában élő kislány átélhette a maga írta tündérmesét.

Úgy tűnik, hogy Addisonnal igazi csoda történt Hawaii-n. Nem csak azzal, hogy valóra vált az álma, de az utazást követő vizsgálatok alapján két és fél évnyi küzdelem után végre a gyógyulás útjára lépett.

Addison hawaii kalandjait Kevin Lubera örökítette meg, aki fotóival számos nemzetközi díjat szerzett már. Főleg Hawaii-n, Oahun és Mauin dolgozik, de a világ számos pontján fotózott már esküvőket, rendezvényeket, készített portrékat a Napa-völgytől kezdve a Pebble Beach-en át az amerikai metropoliszokig, vagy az olyan ezgotikus helyszínekig, mint Mexikó és a Fülöp-szigetek.

2014.09.17. Magyar Dorottya, Lovasok.hu
Forrás: Make a Wish Hawaii
Frissítve: 2022.08.03.
Fotó: Canva

Hozzászólások