A Magyar Lovasterápia Szövetség Alapítvány őszi képzési blokkjának programjai 2021

Elérkezett az október, amely a Magyar Lovasterápia Szövetség Alapítványnál az őszi képzési programok megvalósításának az időszaka. Az idei évben október 18. és október 26. között valósulnak meg az oktatási programok.

A Magyar Lovasterápia Szövetség Alapítvány őszi képzési blokkjának programjai 2021Az őszi képzési blokk a lovasvizsgákra felkészítő programmal kezdődik. Mivel a tavalyi évben a járványügyi korlátozások miatt nem tudtuk megvalósítani a lovasvizsgákat, így az idén a korábbi évekhez képest jóval több vizsgázóra számítunk.

A Magyar Lovasterápia Szövetség Alapítvány őszi képzési blokkjának programjai 2021A Német Lovas Szövetség vizsgarendszere szerinti lovasvizsgákra október 21-22-én kerül sor. A korábbiakhoz hasonlóan a lovasvizsgák összetettek, több részből állnak, az RA5-ös szinten vizsgázó lovasoknak teljesíteni kell az úgynevezett lovas jogosítványt (bánásmód vizsga), illetve díjlovagló, ugró és elméleti vizsgarészt is. A német lovasvizsga rendszer változásai miatt az idei évben először szervezzük az új szabályok szerint a lovasvizsgákat. A vizsgákban a lovaglás mellett fontos szerepet kap a földi munka, illetve a lovakkal való bánni tudás.

Október 23-án egynapos szakmai találkozóra várunk minden érdeklődőt és szakembert a Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálat fóti Lovasterápiás és Oktató Központjába. További információk a konferenciával kapcsolatosan az alábbi linken érhetőek el: http://lovasterapia.hu/Konferencia_Conference/Informaciok_magyar.html

Szintén október 23-án kerül sor a Lovasterapeuta képzés pszichológiai lovasterápia szakág hallgatóinak záróvizsgájára.

Október 24-én az Alapozó ismeretek a lovasterápiáról elnevezésű képzés résztvevői teljesítik záróvizsgájukat.

Az őszi képzési blokkot 4 napos lovasterápiás segítő tanfolyamunk fogja zárni, amelyre olyan személyek jelentkezését várjuk, akik szívesen segítenék a lovasterapeuták munkáját a terápiás foglalkozások során. A segítő képzés október 26-án elméleti és gyakorlati vizsgával fejeződik be.

A Magyar Lovasterápia Szövetség Alapítvány őszi képzési blokkjának programjai 2021Nagyon örülünk annak, hogy az idei évben végre meg tudjuk szervezni a lovas vizsgákat, illetve a szakmai találkozót, melyen nemcsak érdekes témákról hallhatunk előadásokat, hanem újra találkozhatunk barátainkkal, ismerőseinkkel, kollégáinkkal.

Mindenkit szeretettel várunk őszi programjainkra.

Az őszi képzési blokkról bővebb információkat az alábbi linken talál:
http://www.lovasterapia.hu/kepzesek/2021_oszi_programok

Budapest, 2021. október 11.

A meghívó megtekinthető: Szakmai találkozó – meghívó

További információ:

Bozori Gabriella                                            Pethő Zsófia
Magyar Lovasterápia Szövetség                     Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálat
Tel: +36 27/539-375                                    Tel: +36 1/475-7011
Fax: +36 27/539-376                                   Mobil: +36 30 436 37 67, + 36 70 70 80 571
E-mail: gbozori@lovasterapia.hu                   E-mail: petho@gyermekmento.hu, bozori.gabriella@lovasterapia.hu                               petho.zsofia@gyermekmento.hu

Hozzászólások