Barangolás a csodálatos erdélyi hegyekben: lovastúrák a Lófő Lovasudvar szervezésében!

Azt az élményt, amit egy erdélyi kirándulás nyújthat, egyszerűen nem lehet képekkel, vagy szavakkal visszaadni! Mi mégis megpróbálkozunk vele! Járd be lóháton Erdély vadregényes tájait a Lófő Lovasudvar túravezetőivel, hogy magad is átélhesd a csodát!

“Az a jó a lóban, hogy nem ember.”

Ez a Lófő Lovasudvar üzemeltetőinek egyik jelmondata. Csodálják, tisztelik a lovakat, azok pedig szelídségükkel, ügyességükkel és munkakészségükkel hálálják ezt meg. Erre nagy szükség van, hiszen olyan terepet járnak be nap, mint nap, ahol az “átlagos” terephez szokott lovak nehezen vennék az akadályokat.

Ha jelentkezel egy erdélyi lovastúrára, a magyar kultúra és a székelység hagyományait is megismerheted, miközben lóháton barangolva gyönyörködhetsz az eléd táruló mesés tájakban. Az égbe meredő hegyek árnyékában számtalan természeti szépséggel találkozhatsz, hiszen olyan helyeken jársz majd, ahová az emberek csak gyalog, vagy lóháton juthatnak el.

A lovastúrákon gyermekek is részt vehetnek, hiszen tapasztalt túravezetők és megbízható, barátságos lovak várják őket a Lófő Lovasudvarban. Ez a felnőtteket is teljesen ámulatba ejtő lovas program az ő számukra igazán nagy kalandot jelent!

A szervezők rendszeresen hirdetnek lovas zarándoklatokat Csíksomlyóra, amely egy autentikus kulturális élménnyel teszi gazdagabbá a lovas programot.

Családias hangulat, remek vendéglátás, csodálatos tájak és kaland! Ha szeretnél részt venni egy baráti társaságok és családok számára is kitűnő lovas programon, tekintsd meg a Lovasok.hu Kártya elfogadóhely adatlapját, hiszen a kártya tulajdonosok kedvezményesen jelentkezhetnek a Lófő Lovasudvar túráira!

2019.04.05. Paraczky Cecília, a Lovasok.hu szerkesztősége
A képek forrása: Canva.com
Frissítve: 2022.09.22.

Hozzászólások