Gazdát keresel lovadnak és szorít az idő?

Úgy alakult az életed, hogy sürgősen el kell adnod kedvencedet? Nem akarod áron alul megbízhatatlan kezekbe adni? Ha magadra ismertél, olvasd el Maus Ilus történetét, ő már meggyőződött róla, hogy a Lovasok.hu segítségével ez lehetséges.

Maus Ilus tavasz végén döntött úgy, hogy elkezdi árulni hat éves, alapszinten belovagolt pónilovát. A póni az Etei Lovasudvarban kiváló kiképzést kapott, iskolalónak, gyereklónak tökéletesen alkalmas volt.

Ilus korábban is adott már el lovat, de akkor nem a Lovasok.hu-t választotta. Ám nem volt elégedett, mert ahogy fogalmazott: “Az eladás folyamata nehézkes volt, számos komolytalan érdeklődővel találkoztam, és hosszú időbe telt, mire megfelelő vevő jelentkezett.”

Éppen ezért, amikor ezúttal a Lovasok.hu-n feladta hirdetését két elvárása volt “Csak annyit akartam, hogy a póninak két hét leforgása alatt új gazdát találjak, és ne kelljen sokat lealkudni az árból.”  Irreálisnak tűnik, hogy mindez sikerüljön?

Pedig nem az. Ilus Lovasok.hu-n feladott hirdetésére egy hét alatt 15-en jelentkeztek, és sikerült is nyélbe ütnie az üzletet, feleannyi idő alatt, mint azt tervezte. Mi volt a siker kulcsa? “Képpel adtam fel hirdetést, ez mindenképpen hozzájárult a gyors és sikeres eladáshoz. Abszolút megérte a befektetést.

 Az, hogy hét nap alatt ilyen sokan érdeklődtek szerintem annak köszönhető, hogy az emberek bíznak a Lovasok.hu-ban, ezért bizalommal fordultak felém is. Eme bizalom miatt az árból sem kellett engednem, hiszen a vevő tudta, ha a Lovasok.hu-n keresztül vesz lovat, akkor garantáltan elégedett lesz vele utólag.”

Mit tanácsolunk neked, ha szeretnéd egy hét alatt eladni lovadat, és nem szeretnéd, hogy jóval áron alul kelljen megválnod tőle? Kövesd Ilus és sokezer másik ember példáját, akik az elmúlt 2 évben 2000 lovat adtak el a Lovasok.hu-n keresztül.

2015.07.23. Lovasok.hu
Frissítve: 2022.07.28.
Fotó: Canva

 

Hozzászólások