Találj rá életed értelmére: tanyasi hangulat, állattartás, kertészkedés és egy társ, akivel mindezt átélheted!

Sokan vágyunk rá mi Lovasok, hogy egyszer búcsút inthetünk a városi életnek és elköltözünk egy csendes tanyára, ahol a közeli erdők és patakok, valamint tulajdon állataink illata tölti meg a levegőt-nincs szmog, nincs zaj, nincs szemetelés. Ha kinézünk az ablakon a lovaink tekintenek vissza, akikkel bármikor együtt tölthetünk egy kis időt.

Ha azt hitted, nem létezik már a mai társadalomban olyan férfi, vagy nő, akinek megvan a magához való esze és közben mégis tiszteli az állatokat és nem derogál neki a mezőgazdasági, vagy a háztáji munka, akkor tévedtél!

Sőt, sokuk magányosan él és kezdi úgy érezni, hogy nincs, aki vállalná velük ezt a mai világban “különösnek” számító életmódot. Az RTL klub Házasodna a Gazda című műsora most megteremti a lehetőséget, hogy a tanyasi életmódot előnyben részesítő magányos állatbarátok egymásra találjanak!

A műsorban először is betekintést kaphatunk a főszereplők életének mindennapjaiba. Ha kedvet kapnál, hogy próbára tedd magad a tanyasi életben és szívesen megismerkednél egy gazdával, vagy gazdasszonnyal, akár Te is szerepelhetsz a műsorban!

A műsor célja ugyanis nemcsak a tanyasi élet bemutatása és népszerűsítése, hanem az is, hogy a bemutatott gazdák párt találjanak maguk mellé, akivel együtt élhetik le az életüket és akivel együtt lelhetik örömüket a növénytermesztésben és az állattartásban.

Íme egy-egy példa arra, hogy mindkét nem képviselői megállják a helyüket és jól érzik magukat a tanyasi életmódban, két ember, akik igazán megérdemlik, hogy magukhoz illő társat találjanak:

Demjén Nikoletta 32 éves, és immáron két és fél éve lakik egy piliscsabai tanyán, ahol az állatokon kívül nincs senki más, de ő itt érzi igazán jól magát, hiszen gyermekkori álma vált ezzel valóra. (Ismerd meg Niki gazdasszonyt és jelentkezz a +36303830930 telefonszámon Misik Viktóriánál!) Niki tanyáján vannak lovak, kecskék, kutya és bárányok, szereti állatokkal körülvenni magát, és szívesen jár terepre lovagolni.

„Mindig szerettem volna, ha egy férfi szerenádot ad nekem, szerintem az olyan romantikus”

Olyan férfit keres, akivel megoszthatja a mindennapjait, családot tervezhet vele és szerelmes tud lenni belé, és aki viszontszereti őt.

Pongrácz Máté, vagyis Máté gazda 27 éves. (Ismerd meg Máté gazdát és jelentkezz a +36303830930 telefonszámon Misik Viktóriánál!) Három éve csöppent bele a mezőgazdaságba, azóta növénytermesztéssel és állattenyésztéssel foglalkozik. Sportos, strapabíró alkat, aki mindenevő, de a kedvence a steak. Ez nem is annyira meglepő, hiszen limousin húsmarhákat tenyészt, emellett csirke, kacsa és kutya is él a háza táján.

A baráti kör és a család köteléke éppolyan fontos számára, mint a gazdaság épségének, gördülékeny működésének fenntartása. Szeret kikapcsolódni, szereti a jó zenéket és ha kiruccanásról van szó, aktívan szeret pihenni-“inkább hegyvidék, mint tengerpart”. Szereti a jó humort, kedves, mosolygós párt képzel maga mellé a tanyára.

Ha ez a két példa meggyőzött róla, hogy van még remény és a cikk felkeltette az érdeklődésed a műsor iránt, ismerkedj meg a többi szereplővel is:

Ismerd meg Te is a gazdákat ide kattintva, akik között akár Te is megtalálhatod életed szerelmét!

2019.06.21. A Lovasok.hu szerkesztősége

Fotók: Pixabay.com, RTL.hu

Hozzászólások