SZPONZORÁLT TARTALOMHorse Trans Cargo Kft.

Lókényelem a négyzeten a Horse Trans Cargo-nál

Egy lószállítással foglalkozó cég, ahol még a telephely is a lovak kényelmét szolgálja? Igen, a Horse Trans Cargo folyamatosan fejlődő bázisán kényelmes bokszok, fedeles lovarda és biztonságos, nyugodt fel- és lepakolást lehetővé tévő környezet várja a világutazó lovakat.

Érdekel, hogy utaznak a lovak a Horse Trans Cargo-nál? Kattints a képre a galéria megtekintéséhez.

A nyár is mozgalmasan zajlik a Horse Trans Cargo Kft-nél. Tavasz óta zajlik ugyanis az a nagy volumenű beruházás, amelynek keretében a 2014-ben megújult vámospércsi telephelyen új irodaépület és fedeles csarnok is épül.

Az épülő fedeles csarnok egy része a kamionokat szolgálja ki. A telephelyen az időt fedett helyen töltik az autók, ekkor kitisztítják őket, hogy a következő útra induló lovak már ismét tiszta, kellemes és higiénikus környezetben utazhassanak.

Érdekel, hogy utaznak a lovak a Horse Trans Cargo-nál? Kattints a képre a galéria megtekintéséhez.

Külön hely szolgál a csarnokban a lovak fedett, zárt, külső zavaró tényezőktől mentes le- és felpakolására. A csarnok másik részében a keleti irányba utazó, a Horse Trans Cargo telephelyén megpihenő lovak biztonságos mozgatására szolgáló fedeles lovarda kerül kialakításra.

A Horse Trans Cargo eddig is nagy energiát fektetett abba, hogy az általuk szállított lovak professzionális precizitással megtervezett útvonalakon, biztonságos, a lovakat legkevésbé megterhelő utazás során érjék el úti céljukat. A fejlesztés elkészültével azonban a legmodernebb felszereltségű irodában alkalom nyílik a logisztikai háttér még hatékonyabb, precízebb biztosítására.

Érdekel, hogy utaznak a lovak a Horse Trans Cargo-nál? Kattints a képre a galéria megtekintéséhez.

Érdekel, hogyan járják be a lovak a világot? Pillants be a Horse Trans Cargo mindennapjaiba!

2017.07.31.

Kapcsolódó oldalak:

Egy kisebb ménest is elszállíthatsz a Horse Trans Cargo-val >>

Ilyen a lószállítás professzionális szinten >>

Hozzászólások