Flottabővítés a Horse Trans Cargonál: új lószállító kamion

A Horse Trans Cargo az elmúlt években dinamikus fejlődéssel vált Európa egyik legjelentősebb lószállító vállalkozásává. Az idei évet is flottabővítéssel indítják: április végére készül el a 10 ló befogadására alkalmas új lószállító felépítmény.

A Horse Trans Cargo vezérelve továbbra is a folyamatos tökéletesítés, bővítés. A 2016-os évet is ennek fényében indították: február első hetében szállították a hollandiai Raalte városába  legújabb MAN TGX kamionukat, hogy ott a Roelofsen felépítmény gyártó cég elkészítsen rá egy 10 ló befogadására alkalmas speciális felépítményt.

A 2016. április végére elkészülő kamion immár a hetedik nagy lószállíója lesz flottánknak. A Horse Trans Cargo a kamionjain kívül egy 7 lovas pótkocsival, egy 2 lovas teherautóval és 3 utánfutóval áll az ügyfelek rendelkezésére. A Horse Trans Cargo csapata mindig igyekszik ügyfeleik megbízásait a legjobb tudásuk szerint teljesíteni: a rájuk bízott lovakat minnél gyorsban és minnél nagyobb biztonságban úticéljukhoz eljuttatni.

Elérhetőségek:
Horse Trans Cargo Kft.
4287 Vámospércs, Móricz Zs. u. 29.
Telefon: +36 20 935-7375
Fax/üzenet: +36 52 211-005
www.horsetrans.hu 
E-mail: info@horsetrans.hu

2016.02.12.
Berecz Enikő, Horse Trans Cargo

 

Hozzászólások