10.000 kilométert repültek a lovak

A világ 53 legjobb ugrólova érkezett Hongkongba a Longines Masters helyi fordulójára. A lovak több mint 9.000 kilométert utaztak a kizárólag nekik szentelt Cargo Boeing 777 fedélzetén. Íme néhány fotó a kalandos utazásról.

Itt érkezik a Longines Speed Challenge kétszeres győztese: Bertram Allen Quiet Easy 4 nevű lova:

Itt pedig Daniel Deusser kancája, a Longines Los Angeles-i Nagydíjának győztese, Equita Van’t Zorgvliet:

Ő pedig John Whitaker Ornellaia nevű lova:

“Oda fogunk beszállni?”

“Na jó, ha ez a kedves kétlábú ennyire melegszívű, akkor biztosan minden rendben lesz.”

“Remélem jó fej lesz a kedves szomszéd, mert hosszú az út…”

“Ugye jó lesz a menü? Én vegát rendeltem…”

A lovak általában hármasával utaznak a lószállító konténerekben. Szénaháló egész úton van előttük, vizet pedig időről időre kínálnak nekik a velük utazó tapasztalt lóápolók:

Fő a biztonság:

A lószállító konténert a repülőgép mellé viszik…

Majd egy speciális emelővel felemelik:

Légi lószállítás akár Budapestről is

Tudtad, hogy lovad légi szállítását akár otthonról, a kényelmes fotelodból is intézheted? A Lovasok.hu szállítmányozó partnere, a Hellmann Worldwide Logistics magyarországi vállalata akár az istállóajtótól megszervezi lovad utazását.

A Dohába, Isztambulba, Katarba, Moszkvába utazó lovak akár a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren is megkezdhetik utazásukat, nincs szükség arra, hogy Frankfurtban, vagy Amszterdamban szálljanak repülőre. Sőt, ha egy egész repülőgépszállítmányra való lovat kell szállítani, a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtérről bármilyen útirányba indítható charter gép. Amszterdami indulással pedig a világ szinte bármely repülőtere közvetlen járaton, átszállás nélkül elérhető.

A lovak légi szállítását a Hellmann Worldwide Logistics prémium szolgáltatást nyújtó partnerei végzik: a KLM, a Qatar és a Turkish Airlines.

Érdekelnek a részletek? Kérj ajánlatot!

2017.02.09. Fotó: Longines Masters

Hozzászólások