Z-Clinic: Lovakért partnerségben, érzéssel

Gyorsan belaktuk új bázisunkat, ahol minden kedves régi (Tina, Elli, Asaa, Aladin és Tupek) és új (Danton, Zsivi, Gésa, Néró, Zsazsi, Sunny és Lucifer) barátunk megtalálta a helyét.

Akinek szüksége van rá, kedvére rehabilitálódhat, őket -is- legjobb tudásunk szerint segítjük abban, hogy teljes lóként élhessenek.

Gondozás – kommunikáció – képzés

Rajtuk és a különböző helyszíneken találkozott lovakon keresztül vált egyértelművé, hogy mélyebbre kell ásnunk, ha még többet szeretnénk tenni a lovakért. A korrekt lovaglást megelőzi a jól értelmezett földi munka, azt az egészséges ló megléte, az egészség pedig az alapoknál, vagyis a paták helyes működésénél kezdődik. Ennek hiánya minden szerv működésére egyértelmű hatással bír, bizonyos esetekben megdöbbentő súlyosságú problémákat okozva nem csak a mozgás-, de egyéb szervrendszerekben is.

Erőfeszítéseket teszünk, hogy minél több állatorvossal és kováccsal folytassunk párbeszédet, hogy a lovak "ipari felhasználása" mellett minél több lóláb részesüljön korrekt ápolásban és ezáltal is minél több ló élhessen teljesebb ló életet.

Elérhetőségek – Mészáros Zoltán és Boros Sarolta

2014.01.17. Boros Sarolta, Mészáros Zoltán


KapcsoLÓdó cikkek:

Bemutatkozik a Z-Clinic >> 

Kurzusok és programok a Z-Clinicnél >> 

A Z-Clinic nyári táborai >>

Hozzászólások